Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ 1-0: Πήρε το ντέρμπι η «Κυρία» (vid)

Gazzetta team
Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ 1-0: Πήρε το ντέρμπι η «Κυρία» (vid)

bet365

Η Ανόρθωση επικράτησε 1-0 του ΑΠΟΕΛ στο μεγάλο ντέρμπι, βρέθηκε στο +9 από τους πρωταθλητές κάνοντας έτσι σημαντικό βήμα τίτλου!

Ακόμα ένα βήμα για την επιστροφή της στην κορυφή έκανε η Ανόρθωση, η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας του ΑΠΟΕΛ. Στο +4 από τη 2η Ομόνοια η «Κυρία», αλλά και στο +9 από τους «Γαλαζοκίτρινους», αλλά με ματς περισσότερο. Οι δυο ομάδες έριξαν βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι, είχαμε ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Στο 48΄ η Ανόρθωση έκανε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μερκής με σωτήριο τάκλιν έκοψε τον Αρτυματά. Ωστόσο στο 63΄ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το πολυπόθητο γκολ. Ο Καλτσάς έκανε τη σέντρα και ο Βασιλακάκης με ιδανικό τελείωμα διαμόρφωσε το 1-0.

Ανόρθωση: Λόρια, Γκαλίτσιος, Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Σελίν, Κ. Αρτυματάς, Νταουσβίλι, Ράγιος (39' Βασιλακάκης), Οκριασβίλι (87' Μανθάτης), Καλτσάς, Κατσαράβα (46' Ντούρις)

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Σόουζα, Άλεφ, Ντε Βινσέντι (77' Μάτιτς), Τάμαρι, Εφραίμ, Πάβλοβιτς (77' Χαλένιους)

 

Τελευταία Νέα