Κορονοϊός: Ο Μπλαστσικόφσκι αγοράζει την Βίσλα Κρακοβίας και την σώζει από χρεοκοπία

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο Μπλαστσικόφσκι αγοράζει την Βίσλα Κρακοβίας και την σώζει από χρεοκοπία

bet365

Σπουδαία κίνηση πραγματοποιεί ο Γιάκουμπ Μπλαστσικόφσκι, ο οποίος θα αγοράσει την νυν ομάδα του, Βίσλα Κρακοβίας, σε μια περίοδο που απειλούταν άμεσα με χρεοκοπία λόγω κορονοϊού.

Σε απόλυτο ευεργέτη της Βίσλα Κρακοβίας τείνει να εξελιχθεί ο Γιάκουμπ Μπλαστσικόφσκι, ο οποίος επιχειρεί να τη σώσει από βέβαιο αφανισμό.

Ο Πολωνός χαφ επέστρεψε στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά πριν από έναν χρόνο, όχι τόσο στο πλαίσιο της επαγγελματικής του πορείας, αλλά κυρίως για να την έχει στην εποπτεία του, καθώς αντιμετώπιζε ήδη πολλά οικονομικά προβλήματα από προηγούμενες διοικήσεις. Είναι ενδεικτικό ότι είχε συμφωνήσει σε έναν συμβολικό μισθό των 100 ευρώ και κάλυπτε και τις απολαβές των συμπαικτών του καθιστώντας ξεκάθαρες τις βλέψεις του.

Πλέον, με την κρίση του κορονοϊού να δοκιμάζει όλες τις μεσαίου βεληνεκούς ομάδες παγκοσμίως, ο «Κούμπα» κατέθεσε ήδη προσφορά σε συνεργασία με δύο εμπορικούς «συμπαίκτες» για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, διατηρώντας παράλληλα και το ρόλο του ποδοσφαιριστή στο κλαμπ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα πολωνικά μέσα, ο 34χρονος πρώην παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ υπέβαλε ήδη τα απαραίτητα έγγραφα στις 31 Μαρτίου και εντός της ερχόμενης εβδομάδας μπορεί να αποτελεί και επίσημα τον μεγαλομέτοχο του κλαμπ. Έτσι, με την επιστροφή στα γήπεδα θα είναι ο αρχηγός, ο πρόεδρος και ο αληθινός σωτήρας της Βίσλα, αποτρέποντας την χρεοκοπία της.

 

Τελευταία Νέα