Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: Έχασε το άχαστο ο Χάαλαντ! (vid)

Newsroom
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: Έχασε το άχαστο ο Χάαλαντ! (vid)

bet365

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έθεσε από πολύ νωρίς υποψηφιότητα για την μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία της χρονιάς, αφού στο Community Shield σημάδεψε το δοκάρι από τη μικρή περιοχή και με τον Άντριαν εξουδετερωμένο!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτέλεσε τον «εκλεκτό» του Πεπ Γκουαρδιόλα για την θέση του σέντερ φορ της Μάντσεστερ Σίτι, μετακομίζοντας στο «Έιτιχαντ» νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι από την Ντόρτμουντ.

Στο επίσημο ντεμπούτο του πάντως με την φανέλα των «πολιτών» ο Νορβηγός δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, σε ένα ματς που η Σίτι ηττήθηκε με 3-1 και η Λίβερπουλ κατέκτησε το Community Shield.

Μάλιστα, σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα ο Χάαλαντ βρέθηκε «αγκαλιά» με το παρθενικό του γκολ ως παίκτης των «γαλάζιων» του Μάντσεστερ, αφού πήρε το ριμπάουντ μετά από την απόκρουση του Άντριαν στο σουτ του Φόντεν. Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Λίβερπουλ βρισκόταν εξουδετερωμένος στο χορτάρι, όμως ο Χάαλαντ δεν κατάφερε να τον νικήσει από πλεονεκτική θέση καθώς το σουτ του βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ!

Δείτε την μοναδική ευκαιρία που σπατάλησε ο Νορβηγός επιθετικός:

 

FA COMMUNITY SHIELD Τελευταία Νέα