Κόβεντρι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Singers ισοφάρισαν από 0-3 και έστειλαν τον ημιτελικό στην παράταση (vid)

Κόβεντρι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Singers ισοφάρισαν από 0-3 και έστειλαν τον ημιτελικό στην παράταση (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
profile_player-960x540

bet365

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με 3-0 της Κόβεντρι στον ημιτελικό του FA Cup, όμως η ομάδα της Championship ισοφάρισε σε 3-3 και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90+5' έστειλε τον αγώνα στην παράταση.

Τρομερή «επιστροφή» της Κόβεντρι και παράταση στον ημιτελικό του FA Cup με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Wembley». Στο 58' ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε το 3-0 για τους Κόκκινους Διαβόλους και φαινομενικά τελείωσε το ματς αλλά το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ κατάφερε να απολέσει αυτό το προβάδισμα από ομάδα της Championship!

Μέσα σε οκτώ λεπτά οι Singers βρήκαν δις δίχτυα και μπήκαν εκ νέου στο ματς. Στο 71' ο Ταβάρες έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Σιμς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 79' ο σκόρερ του πρώτου γκολ έγινε δημιουργός, καθώς έδωσε την μπάλα στον Ο'Αρ, ο οποίο με δυνατό σουτ εκτός περιοχή νίκησε τον Ονάνα. Στο 90+3' ο Γουάν Μπισάκα έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Χάτζι Ράιτ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 3-3 και έστειλε τον ημιτελικό στην παράταση.

 

FA CUP Τελευταία Νέα