Κόβεντρι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο «αόρατος» Άντονι των 95 εκατ. προβόκαρε την ηρωική Κόβεντρι της μισής του αξίας! (vid)

Κόβεντρι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο «αόρατος» Άντονι των 95 εκατ. προβόκαρε την ηρωική Κόβεντρι της μισής του αξίας! (vid)

antony_ears

bet365

Οι παίκτες της Κόβεντρι άγγιξαν το απόλυτο θαύμα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Άντονι - σε μια κίνηση που δεν τον τιμά - αποφάσισε να τούς «συγχαρεί» με ένα προκλητικότατο «Δεν σας ακούω».

«Money can't buy class» ή αλλιώς «Η κλάση δεν αγοράζεται» λένε στην Αγγλία και ο Άντονι φρόντισε να επιβεβαιώσει αυτό το ρητό. Το καλοκαίρι του 2022 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - μετά από την επιμονή του Τεν Χαγκ - αποφάσισε να δαπανήσει 95 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο.

Έκτοτε, ο Άντονι δεν έχει καν πλησιάσει στην απόσβεση των χρημάτων της μεταγραφής του και φροντίζει συχνά να προβληματίζει - εκτός από τα όσα δεν κάνει στο γήπεδο - και με όσα κάνει εκτός παιχνιδιού. Ακόμη ένα τρανό παράδειγμα η - επιεικώς - άστοχη αντίδραση και χειρονομία του προς τους παίκτες της Κόβεντρι μετά τη λήξη του ημιτελικού του FA Cup.

Οι Σίνγκερς - των οποίων η χρηματιστηριακή αξία υπολογίζεται λίγο πάνω από τα 50 εκατομμύρια, σχεδόν τα μισά της μεταγραφής του Άντονι δηλαδή - άγγιξαν το απόλυτο θαύμα απέναντι στους Κόκκινους Διαβόλους. Επέστρεψαν από το εις βάρος τους 3-0, ισοφάρισαν σε 3-3, φλέρταραν με την ανατροπή, αλλά παρά την ηρωική τους εμφάνισης αποκλείστηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Στη λήξη της ρώσικης ρουλέτας λοιπόν, ο Άντονι - που πέρασε και δεν ακούμπησε από το ματς - αποφάσισε, αντί να τούς συγχαρεί, να προβοκάρει τους παίκτες της Κόβεντρι, δείχνοντάς τους επιδεικτικά τα αυτιά του σε ένα χαρακτηριστικό, προκλητικό και αχρείαστο «Δεν σας ακούω»!

Τουλάχιστον, ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν ακολούθησε το παράδειγμα του συμπαίκτη του και προς τιμήν του έσπευσε άμεσα να δώσει τα συγχαρητήριά του στους αντιπάλους του.

 

FA CUP Τελευταία Νέα