Άρης - ΟΦΗ 0-0 (vid)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης - ΟΦΗ 0-0 (vid)

bet365

Ο Άρης έψαχνε το «8x8» στο πρωτάθλημα, αλλά τελικά ο ΟΦΗ στάθηκε όρθιος στο... χωράφι του «Κλ. Βικελίδης» και με το 0-0 ανάγκασε τους «κίτρινους» στην πρώτη γκέλα τους στη σεζόν! Στο +2 πλέον η διαφορά από τη δεύτερη Παναχαϊκή.

Ο Άρης είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στο Πρωτάθλημα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος(0-0) με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους στο δεύτερο ημίχρονο και με μοναδικό τρόπο έκφρασης στην επίθεση τις ατομικές ενέργειες του Πλατέλλα δεν βρήκαν τον τρόπο για να πάρουν τη νίκη.

Ελάχιστες φάσεις και πολλά λάθη περιλάμβανε το πρώτο ημίχρονο. Ο Δημήτρης Σπανός επέλεξε να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του με τη χρησιμοποίηση του Μπάμπη Παυλίδη μπροστά από τους Μουμίν, Ιντζόγλου, έτσι ο Πασάς πήγε στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Ο Άρης είχε σαφέστατο πρόβλημα δημιουργίας, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος έδειχνε ξένο σώμα καθώς δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου, ενώ μοναδικός τρόπος έκφρασης ήταν οι ατομικές ενέργειες του Πλατέλλα από τη δεξιά πλευρά. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι με εξαίρεση τα δύο σουτ του βραχύσωμου επιθετικού στο 20ο και 38ο λεπτό, ο ΟΦΗ δεν ένιωσε την πίεση του Άρη.

Οι Κρητικοί προσπάθησαν αν προκαλέσουν πρόβλημα στην ανάπτυξη του Άρη με την πρώτη γραμμή πίεσης μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής των «κίτρινων». Κι αυτοί υστέρησαν στο κομμάτι της δημιουργίας, βασίστηκαν περισσότερα στις κόντρα επιθέσεις και στην πρώτη τους (στο 10ο λεπτό) ο Λεάλ επιχείρησε το σουτ από τα 30 μέτρα, ο Καντιμοίρης δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και η φάση κατέληξε σε κόρνερ. Οι Κρητικοί είχαν μία από καλή στιγμή – έπειτα από λάθος του Βαλεριάνου – στο 32ο λεπτό με το σουτ του Μάνου από πλάγια θέση.

Ο Άρης πήρε τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ περιορίστηκε σ’ έναν παθητικό ρόλο, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την κυριαρχία του. Είχε δύο καλές στιγμές με τον Παυλίδη στο 48ο και στο 53ολεπτό, ενώ μεσολάβησε κι ένα «πονηρό» σουτ του Διαμαντόπουλου στο 51ο λεπτό το οποίο εξουδετέρωσε ο Στρέτζος. Πέντε λεπτά αργότερα και με την ομάδα του να παραμένει μονοδιάστατη και να επιτίθεται μόνο από τη δεξιά πλευρά, ο Σπανός απέσυρε τον Πασά, έβαλε τον Μπαργκάν ελπίζοντας στη δημιουργία και από την αριστερή πλευρά. Ο Άρης απέκτησε έναν δεύτερο τρόπο έκφρασης στην επίθεση, δίχως όμως να φτάσει στο γκολ.

 

Η σπουδαιότερη στιγμή σημειώθηκε στο 62ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν, οΔεληζήσης κέρδισε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Στρέτζου. Ο ΟΦΗ απείλησε στο 85ο λεπτό με ένα σουτ του Χαντί όπου ο Καντιμοίρης απομάκρυνε σε κόρνερ.

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Μπούρμπος, Παυλίδης(Άρης), Μάνος, Κομεσίδης, Παπαστεριανός, Μολάκης, Όγκμποε (ΟΦΗ)

ΑΡΗΣ(Σπανός): Καντιμπίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Παυλίδης(80’ Μιλούνοβιτς), Πλατέλλας(87’ Ντούνης), Πασάς(56’ Μπαργκάν), Διαμαντόπουλος.

ΟΦΗ(Παπαδόπουλος): Στρέτζος, Νάστος, Λεάλ(72’ Χαντί), Κουσκουνάς(65’ Κουτσιανικούλης), Μάνος, Παπαστεριανός(88’ Ρούσσος), Κομεσίδης, Όγκμποε, Ζιαμπάρας, Μπολάκης, Ποτουρίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα