Καλλιθέα - ΟΦΗ 1-3

Δημήτρης Ρούσσος
Καλλιθέα - ΟΦΗ 1-3

bet365

Ο ΟΦΗ είδε τον Συριόπουλο να του βάζει δύσκολα νωρίς (3’), αλλά με τον Μάνο (8') και τον Ντίνα (43’, 82’) ανέτρεψε το σκορ και πήρε την 9η συνεχόμενη νίκη του στην Καλλιθέα, στην 22η αγωνιστική της Football League, «πιάνοντας» κορυφή και περιμένοντας τη σύγκρουση Παναχαϊκής και Άρη (18/3)!

Αιφνιδιασμός, αλλά και αντίδραση για τους Κρητικούς, που σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» δεν… μάσησαν από το 1-0 μόλις στο 3ο λεπτό κι ανέτρεψαν το σκορ, με εξαιρετική απόδοση! Δοκάρια και χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τον Δημήτρη Μάνο να σκοράρει πάλι και τον Θανάση Ντίνα να γίνεται ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο 1-3 του ΟΦΗ επί της Καλλιθέας.

Σκόραρε ο Σάντσες το πρώτο γκολ του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ»

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη «θερμοκρασία» ανεβασμένη εξαρχής, αφού οι γηπεδούχοι δεν χρειάστηκαν παρά 3’ για να πανηγυρίσουν! Ο Συριόπουλος νίκησε με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αμυντικούς και τερματοφύλακα, ανοίγοντας το σκορ στο Ελ Πάσο!

Ο ΟΦΗ έμοιαζε «χαμένος» μετά τον αιφνιδιασμό της Καλλιθέας, αλλά βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και μάλιστα άμεσα. Στο 8’ ο Πουρτουλίδης έβγαλε τον Μπολάκη στα αριστερά, αυτός σέντραρε στο πρώτο δοκάρι και ο 24χρονος Έλληνας φορ τέλειωσε δυνατά και στη γωνία με το αριστερό! Αυτό ήταν το 16ο γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις για τον Δημήτρη Μάνο στη φετινή Football League.

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Στη συνέχεια το παιχνίδι «έκατσε», με τον ρυθμό να μην πέφτει, αλλά τις ευκαιρίες να ελαχιστοποιούνται και τους Κρητικούς να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο. Η υπεροχή τους όσο πέρναγε η ώρα «εμπεδώθηκε» με το δοκάρι του Λεάλ στο 34’, όταν ο Κουτσιανικούλης γύρισε τη μπάλα από αριστερά στο ημικύκλιο, ο Πουρτουλίδης άφησε για τον Ουρουγουανό, που σούταρε με το αριστερό και η μπάλα πάει στο δοκάρι του Κουτογλίδη, που παρακολουθούσε απλά τη φάση.

Τελικά η αναμενόμενη ανατροπή επετεύχθη για τους φιλοξενούμενους λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, με τον Ντίνα. Στο 43’ ο Έλληνας εξτρέμ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά χαμηλά και δυνατά, ο Κουτογλίδης αιφνιδιάστηκε και είδε τη μπάλα να πηγαίνει στην κλειστή του γωνία!

ΦΟΡΤΣΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ Β’ ΜΕΡΟΣ

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ! Στο 47’ Μάνος «έσπασε» το οφσάιντ, βγήκε απέναντι στον Κουτογλίδη αλλά το «σκάψιμό» του πήγε άουτ, λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Δυο λεπτά αργότερα (49’) ήταν η σειρά των γηπεδούχων! Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάκο η μπάλα έφτασε στην περιοχή, εκεί ο Σμυρλής σούταρε με το αριστερό, με τη μπάλα να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ!

Έκτοτε ο ρυθμός έπεσε, με τον ΟΦΗ να ελέγχει τον αγώνα, αν και αντιμετώπισε προβλήματα στις εναέριες μονομαχίες. Πάντως δεν απειλήθηκε, ούτε και απείλησε, διατηρώντας την κατοχή (47-53) και κάνοντας κάποιες φάσεις, κυρίως με τον Μάνο (54’, 75’).

ΞΑΝΑ ΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ «ΤΡΙΑΡΑ»

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντίνας, με το δεύτερο εύστοχο φάουλ του στο παιχνίδι, εκτελώντας φανταστικά στο 82’ έξω από την περιοχή και «γράφοντας» το 1-3!

Η κατάσταση δεν άλλαξε ως και μετά το τέλος των καθυστερήσεων, με την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου να παίρνει τη νίκη, ένατη συνεχόμενη και να ανεβαίνει προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας το κυριακάτικο παιχνίδι μεταξύ Παναχαϊκής και Άρη. Αντίθετα, η Καλλιθέα έμεινε στους 16 και ουσιαστικά στον «πάτο» του πίνακα, πάνω από τους αποκλεισμένους Αχαρναϊκό και Βέροια…

Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα (Ν. Κωτσοβός): Κουτογλίδης, Τζιτζικαλάκης, Παπαγγελής, Πολίντορο, Συριόπουλος, Καντέ, Χοτζάλι (53’ Παυλής), Μάκο, Ταμπάκης (80’ Ζυγκερίδης), Τσατσόπουλος (65’ Μίγγος), Σμυρλής

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Νάστος, Πουρτουλίδης (67’ Βαφέας), Λεάλ (78’ Κοέλιο), Ντίνας, Κουτσιανικούλης (46’ Κοιλιάρας), Μάνος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα