Πρόταση για μπαράζ στη Football League η Δόξα Δράμας

Gazzetta team
Πρόταση για μπαράζ στη Football League η Δόξα Δράμας

bet365

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Football League «γέννησε» τη 14η Οκτωβρίου ως ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, με τη Δόξα Δράμας να καταθέτει πρόταση για μπαράζ στις θέσεις 1-4. Στις 28/9 η κλήρωση.

Στις 14 Οκτωβρίου θα γίνει η «σέντρα» της Football League 2018-2019, όπως προέκυψε την Παρασκευή (21/9) το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής. Η ημερομηνία επιλέχθηκε αντί της 7 Οκτωβρίου, ώστε να προλάβουν οι 16 σύλλογοι να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό συμμετοχής, καθώς και τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται ότι στη Football League θα συμμετάσχουν 16 ομάδες: Αήττητος Σπάτων, Αιγινιακός, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Βόλος, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Ηρακλής, Ηρόδοτος, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κέρκυρα, ΑΟΧ Κισσαμικός, Παναχαϊκή, Πλατανιάς, Σπάρτη, Τρίκαλα.

Εξάλλου, στη συνεδρίαση συζητήθηκε μια πρόταση της Δόξας Δράμας, που προκάλεσε αίσθηση και μάλλον θα συζητηθεί.

Συγκεκριμένα, οι Μακεδόνες πρότειναν οι τέσσερις πρώτοι της βαθμολογίας να παίξουν μπαράζ ανόδου, με βαθμολογία 3, 2, 1 και 0, ώστε να μην καταστεί αδιάφορο το πρωτάθλημα, αν μια ομάδα εξασφαλίσει νωρίς διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο. Στη λογική αυτή, ο νικητής των μπαράζ θα παίξει νέα μπαράζ με τον 13ο της Super League.

Εξάλλου, η Δόξα προτείνει οι αγώνες να διεξάγονται σε μια πόλη, με ίδια ώρα διεξαγωγής των δύο αναμετρήσεων, ώστε να μπορούν να αναζητηθούν καλύτερα τηλεοπτικά συμβόλαια και να επιβεβαιωθεί η αξιοπιστία.

Τέλος, στη διοργανώτρια αρχή υπάρχουν σκέψεις για play out για τις θέσεις του υποβιβασμού, με τον 15ο και τον 16ο της βαθμολογίας να πέφτουν και τις θέσεις 11, 12, 13 και 14 της βαθμολογίας να δίνουν «μάχη» για τις άλλες δυο θέσεις.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα