
Με το ένα πόδι εκτός Ηρακλή ο Ελευθερόπουλος

Σε αρκετά δύσκολη θέση βρίσκεται ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μετά την ήττα από την Δόξα Δράμας και τα όσα δήλωσε για τους κομμένους ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση, αποφάσισε να... τελειώσει κάποιους ποδοσφαιριστές πριν έρθει ο Ιανουάριος κάτι που επιθυμούσε ο Έλληνας τεχνικός.
Το γεγονός αυτό δεν άρεσε στον «Ελέ» και το είπε μετά την ήττα στη Δράμα. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση θεωρεί πως ο νεαρός τεχνικός δεν έχει αλλάξει ούτε λίγο την εικόνα του Ηρακλή προς το καλύτερο, ενώ επίσης του χρεώνουν πως δεν τολμά σε αλλαγές στην ομάδα για να έρθουν τα καλύτερα αποτελέσματα.
Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!
Έτσι, αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι να αποχωρήσει από τον Ηρακλή κάτι που θα φανεί τις επόμενες ώρες, μετά και την συνάντηση που θα έχει με τον Τομ Παπαδόπουλο και Στάθη Καραντώνη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.