Ακάθεκτος ο Βόλος, σταμάτησε την Κέρκυρα η Παναχαϊκή! (vid)

Gazzetta team
Ακάθεκτος ο Βόλος, σταμάτησε την Κέρκυρα η Παναχαϊκή! (vid)

bet365

Ο Βόλος επικράτησε και του Αήττητου Σπάτων 3-1 και κάθε αγωνιστική που περνά βρίσκεται όλο και πιο κοντά στη Super League. Γκέλα για την Κέρκυρα, που ηττήθηκε από την Παναχαϊκή, νίκες για Σπάρτη, Εργοτέλη, ισόπαλα έληξαν τα Απόλλων Λάρισας - Ηρόδοτος και Τρίκαλα - Καραϊσκάκης.

Πολύ καλή εμφάνιση από τους πρωτοπόρους Βολιώτες στην έδρα τους σε ματς όπου έβαλαν τρία γκολ και είχαν τρία δοκάρια, επικρατώντας 3-1 του Αήττητου Σπάτων. Ο Βόλος μπήκε... φουριόζος στο ματς και στο 8' είχε δοκάρι από φάουλ του Γκαρσία. Στο 10ο λεπτό είχε το πρώτο γκολ μετά από προσπάθεια του Πέντα μέσα στην περιοχή από κάθετη του Πίτου Γκαρσία.

Στο 11ο λεπτό όμως ο Ταμπάκης πρόλαβε τον κίπερ του Βόλου και έκανε το 1-1 μετά από λάθος διώξιμο του Δημόπουλου. Ο Βόλος δεν πτοήθηκε όμως. Στο 25ο λεπτό ο Δημόπουλος βρήκε ωραία τον Ηλιόπουλο στην μεγάλη περιοχή και ήρθε το 2-1.

Αφού οι γηπεδούχοι είχαν στην συνέχεια δοκάρι στο 37' με τον Μάντζη και δοκάρι στο 40' από σουτ του Ηλιόπουλου και στην ίδια φάση ανάποδο ψαλίδι του Μάντζη που μπλόκαρε ο Κοκκαλάς, στην συνέχεια βρήκε και άλλο γκολ. Στο 70ο λεπτό ήρθε και το 3-1 από τον Λούκας Γκαρσία. Παράλληλα με τη νίκη του Βόλου υπήρχαν και οι γκέλες των Κέρκυρας και Απόλλωνα Λάρισας που ήταν στο... κυνήγι των πρωτοπόρων της Football League.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ (Φερνάντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Πέντα (58′ Ν’ Γκουέμ), Λούκας, Πίτου Γκαρσία, Καμπαγέρο, Ηλιόπουλος και Μάντζης.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Δημητρίου): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Μάγκας (46′ Αφράτης), Αποστολόπουλος, Σταματάκης, Κάιο (58′ Κατσάρας), Μαρτίνεθ, Χατζηιωαννίδης, Ταμπάκης (76' Κατσέρης) και Βανκεβάι.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Η Παναχαϊκή επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας και σταμάτησε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων που είχαν το τελευταίο διάστημα οι «Φαίακες».

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλός αλλά έλειπαν οι καλές στιγμές. Οι δύο ομάδες είχαν η κάθε μία τα δικά τους καλά διαστήματα, με την Παναχαϊκή ελαφρώς πιο απειλητική αλλά το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη, οι Πατρινοί μπήκαν και πάλι πιο δυνατά και μόλις στο 47' είχαν την καλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο Μπαστακός γύρισε για τον Κολ ο οποίος από κοντά πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Αθανασόπουλου. Ό,τι δεν κατάφερε σε αυτή τη φάση η Παναχαϊκή το πέτυχε στο 55' όταν ο Ελευθεριάδης μετά από κόντρα στον Χαντάκια, έγινε κάτοχος της μπάλας και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Μάλιστα, στο 59' ο Πολίμος λίγο έλειψε να κάνει το 2-0, όταν είδε τον Αθανασόπουλο εκτός εστίας και προσπάθησε να τον κρεμάσει στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Η Παναχαϊκή έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όταν στο 64' ο Μπαστακός από κοντά είδε τον Αθανασόπουλο να αποκρούει το πλασέ του. Τελικά το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τους Πατρινούς να παίρνουν μια σπουδαία νίκη και τους «Φαίακες» να χάνουν εκ νέου έδαφος όσον αφορά την πρώτη θέση.

Oι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Κούρος (71' Στ. Κρητικός), Σπίνουλας, Χαντάκιας, Ιωάννου, Ν. Κρητικός, Κόντος, Σιατραβάνης (19' λ.τ Αποστολίδης), Λινάρδος (82' Μίσκου), Πασάς, Τουράμ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Αργυρόπουλος (65' Φουρλάνος), Ελευθεριάδης, Κολ (78' Σωτηράκος), Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (83' Μωραΐτης)

ΕΧΑΣΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Στο μέτριο παιχνίδι των Τρικάλων οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, μέτρησαν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Στεφανάκου, όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη, μένοντας στους 14 βαθμους και βλέποντας τη Σπάρτη να τους «πιάνει» στον πίνακα. Ο Γκουγκούδης σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες στο β’ μέρος, ενώ στις καθυστερήσεις οι Αρτινοί λίγο έλειψε να… κλέψουν τη νίκη, με τον Μπαντέ να ολιγωρεί στο τετ α τετ με τον Ταϊρη, αλλά να μη χαρίζει στην ομάδα του δυο παραπάνω πόντους από τους 18 που έχει πλέον.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Γκότοβος, Τσιάρας, Συριόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Γκουγκούδης (63’ Σμυρλής), Συμελίδης, Καπός, Μαρκόφσκι (74’ Σισέ)

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου, Ροντρίγκεθ, Καπίας, Παντίδος, Χούσος, Ψιανός, Μασούρας, Βουκμίροβιτς (84’ Γυφτοκώστας), Τζιώρας (68’ Μπαντέ)

«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΣΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Με γκολ των Ροβίθη (73') και Έφορντ (94') ο Εργοτέλης πήρε τη νίκη απέναντι στη Δόξα Δράμας κι ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 23 πόντους. Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με καλές στιγμές για αμφότερες τις ομάδες, όμως στο β' οι Κρητικοί βρήκαν την αποτελεσματικότητα που τους έλειψε στα πρώτα 45', σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που γνώρισαν την πρώτη ήττα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές και υποχώρησαν στην 7η θέση με 22.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Κοιλιάρας (70' Προβυδάκης), Οικονόμου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Μπουρσέλης (82' Μπουτσάκης), Τσέλιος, Κουατένγκ (68' Ροβίθης), Ιατρούδης, Έφορντ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης (86' Σουμά), Ανδρέου, Κρητικός, Σιώπης, Καψάλης, Μακρής, Πατράλης, Μάρτινς (66' Λεμονής), Μπαϊκαρά (76' Αυγενικού), Δούμτσιος

ΓΚΕΛΑΡΕ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Δεν κατάφερε ο Απόλλων Λάρισας να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηρόδοτου εντός έδρας, μένοντας στο 1-1. Το ματς δεν είχε τόσες πολλές φάσεις με τον Λουκάο να κάνει το 1-0 με σουτ μετά από κόρνερ του Πολέτο. Ο Ηρόδοτος ισοφάρισε σε 1-1 πριν τελειώσει το α' μέρος. Στο 39' με πέναλτι του Γιαλούση, το οποίο είχε κερδίσει ο Γκούφα από ανατροπή του Σκούπρα.
Οι συνθέσεις:
Απόλλων Λάρισας (Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καμπέρης, Κοντοές, Καρατάσιος, Χατζής, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο (58' Γκουντρουμπής), Λίταινας (66′ Μπραμπίγια), Πολέτο, Λουκάο.
Ηρόδοτος (Λυρώνης): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Γιαλούσης, Ανδρέου, Τουγλής (77′ Παπαγγελής), Αργκιλέσι, Μουκίδης (32′ Μπαρέτας), Νύκταρης, Γκούφας (64′ Αγγελούδης), Ηλιάδης, Σιαλμάς.
Η ΣΠΑΡΤΗ ΤΟ ΓΚΟΛ, Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ!
Η Σπάρτη βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση από κάθε μέρα και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την επόμενη ημέρα. Ωστόσο μέχρι τότε θα κερδίζει όπου μπορεί όπως και έκανε με το 1-0 εντός έδρας με τον Αιγινιακό. Ένας Αιγινιακός που είχε δοκάρι στο 26' στην περίπτωση της προσπάθειας του Γρανάδου. Η Σπάρτη όπου έκανε ντεμπούτο ο κόουτς Μαρίνος Σατσιάς και οι παίκτες Βαλμάς, Γκαλβάο και Τιράρ βρήκε το γκολ από τον Τιράρ με σουτ στο 49'. Ο Αιγινιακός όμως είχε και άλλο δοκάρι. Στο 73' με το σουτ του Σοφιάνη. Το 1-0 δεν άλλαξε όμως.
Οι συνθέσεις:
Σπάρτη (Σατσιάς): Πάντος, Φραγκούλης, Καλούσης, Τιεντσέ, Κολτσίδας, Νάτσης, Βαλμάς, Παυλής (83′ Δαδάκος), Γκαλβάο (50′ Βλαχομήτρος), Τιράρ (69′ Ζαχαριουδάκης), Καινούργιος.
Αιγινιακός (Γιονούς): Πλακάλο, Γιαλαμούδης, Προσκυνητόπουλος (77′ Παπάζογλου), Πετρούσης, Βελκόσκι, Ζαννάκης (62′ Κούστα), Γρανάδος, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Έππας, Πιαστόπουλος (53′ Σοφιάνης).
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα