Ολυμπιακός Βόλου - Θεσπρωτός 1-1

Gazzetta team
Ολυμπιακός Βόλου - Θεσπρωτός 1-1

bet365

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κατάφερε και πάλι να πάρει την πρώτη του νίκη στη Football League, με τον Θεσπρωτό να ισοφαρίζει στο 90' σε 1-1 και να φεύγει με τον βαθμό από τον Βόλο, ο οποίος είναι και ο πρώτος του στο πρωτάθλημα!

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ολυμπιακός Βόλου και Θεσπρωτός στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Football League, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 90'!

Η ομάδα του Βόλου, είχε ανοίξει το σκορ από το 18' με τον Πόζογλου κι είχε δοκάρι στο 29' με τον Στεφάνοβιτς, ενώ ο Θεσπρωτός είχε κι εκείνος δοκάρι με το σκορ στο 0-0 στο 10' με τον Κόλλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έδειχναν να κρατούν με σχετική άνεση το 1-0 και την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά στο 90' ο Θεσπρωτός με σουτ του Γώγου ισοφάρισε και πήρε τον πρώτο του βαθμό στη Football League.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θωμάς Γραφάς): Μακρυωνίτης (22’ Γιδόπουλος), Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Παπαϊωάννου, Τσιάρας, Ρόκας, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Στεφάνοβιτς (60’ Ντούνης), Πόζογλου (70’ Τσίτας).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Δημητρούλας, Ζερβιλάκης, Νόνης, Σταυρίδης (89’ Κωνσταντίνου), Βιγιαφάνε, Κολτσίδας, Μπίκας (46’ Γώγος), Ευθυμίου (71’ Ραμίρεζ), Κολλάς, Ντάλα Κόστα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα