Ιωνικός: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Σκαφτούρος

Gazzetta team
Ιωνικός: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Σκαφτούρος

bet365

Σε θλίψη βύθισε την Σαντορίνη, αλλά και τον Πειραιά, η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Σκαφτούρου σε τροχαίο δυστύχημα.

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στη Σαντορίνη και στον Πειραιά ο χαμός τους Παναγιώτη Σκαφτούρου σε τροχαίο δυστύχημα στο νησί των Κυκλάδων. Ο πρώην επιθετικός του Ιωνικού, που τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Σαντορίνη όπου κι εργαζόταν στη Θύελλα Καμαρίου, έφυγε από την ζωή σε τροχαίο το μεσημέρι της Πέμπτης ενώ επέστρεφε από την Οία.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ιωνικός, καθώς ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχε δεθεί όσο λίγοι με τον σύλλογο της Νίκαιας:

«Η Π.Α.Ε ΙΩΝΙΚΟΣ και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Παναγιώτη Σκαφτούρου που έχασε την ζωή του σήμερα το πρωί.

Ο Παναγιώτης υπηρέτησε το αστέρι και σαν ποδοσφαιριστής στα δύσκολα χρόνια και το όνομα του θα υπάρχει για πάντα στη ιστορία του ΙΩΝΙΚΟΥ μας!».

Το ίδιο έκανε και η Football League:

«Ένας νέος άνθρωπος, ο Παναγιώτης Σκαφτούρος, που κοσμούσε με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα, δεν είναι πλέον κοντά μας. Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας, εκφράζει ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα