Πανιώνιος: Η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ενέκρινε την πρόταση του Ρούπτσου, τι περιλαμβάνει η επόμενη μέρα

Από τη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Πανιωνίου

bet365

Η πρόταση του Κώστα Ρούπτσου, που ήταν και η μοναδική στη Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου εγκρίθηκε ομόφωνα από τα 165 ταμειακώς ενήμερα μέλη του συλλόγου.

Όπως είχατε διαβάσει στο σχετικό ρεπορτάζ του Gazzetta βρέθηκε ένας ισχυρός επενδυτής για τον Πανιώνιο, αφού μία μεγάλη ελληνική εταιρεία ψηφιακών και τεχνολογικών εφαμοργών έχει καταθέσει πρόταση να αναλάβει την ομάδα και αναμενόταν να πάρει έγκριση στη ΓΣ του Ερασιτέχνη το βράδυ της Τετάρτης.

Ο λόγος για την InDigital που υποστήριξε τεχνολογικά τη λειτουργία του VAR στην Ελλάδα. Κύριος μέτοχος και Νόμιμος Εκπρόσωπος του Ομίλου από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου είναι ο Κώστας Ρούπτσος. Μάλιστα ο Ρούπτσος βρέθηκε στη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη η οποία με 165 ψήφους των μελών που ήταν ταμειακώς εντάξει ενέκρινε την πρόταση αυτή σε μία πολύ σημαντική στιγμή για την ομάδα.

Ο Κώστας Ρούπτσος ανέλυσε το πλάνο του όσον αφορά στα χρέη της ομάδας. Τόνισε πώς ο στόχος του είναι ο Πανιώνιος να είναι ανταγωνιστικός την επόμενη σεζόν στη Super League 2 και επίσης να κλείσει την αμέσως επόμενη περίοδο χωρίς χρέη σε κανέναν.

Παρουσιάστηκε λοιπόν στη Γ.Σ. και εξήγησε όλο το πλάνο του. Στη συνέχεια θα υπογραφεί ένα μνημόνιο συνεργασίας, που θα στηριχθεί και ανάλογα. Ο Κώστας Ρούπτσος εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να εμπλακεί με τον Πανιώνιο (και ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει και προπονητής στον Κένταυρο Βριλισσίων). Όπως έγινε γνωστό μέσα στη Γ.Σ. οι επαφές αυτές ανάμεσα στις 2 πλευρές γίνονταν εδώ και έναν χρόνο. Φυσικά η επόμενη ημέρα από τη στιγμή που ο Πανιώνιος θα ανέβει στη Super League 2 θα περιλαμβάνει το να γίνει ΠΑΕ η ομάδα και να μπορέσει να ξαναπαρουστεί όσο πιο δυνατή αγωνιστικά γίνεται.

@Photo credits: INTIME
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα