Η Νίκη Βόλου πήρε το τρίποντο στα χαρτιά γιατί έλειπε ο γιατρός!

Η Νίκη Βόλου πήρε το τρίποντο στα χαρτιά γιατί έλειπε ο γιατρός!

Gazzetta team
Η Νίκη Βόλου πήρε το τρίποντο στα χαρτιά γιατί έλειπε ο γιατρός!

bet365

Στα χαρτιά πήρε το ματς με τον Οπούντιο η Νίκη Βόλου, επειδή στο γήπεδο δεν εμφανίστηκε ποτέ ο γιατρός με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μη γίνει με υπαιτιότητα των γηπεδούχων!

Στην Ελλάδα πλέον δεν μας κάνει έκπληξη τίποτα! Ούτε πως στο γήπεδο του Οπούντιου δεν υπήρχε γιατρός ώστε να γίνει η αναμέτρηση της ομάδας με τη Νίκη Βόλου!

Έτσι, το παιχνίδι κατοχυρώθηκε στους φιλοξενούμενους με 0-3, όπως προβλέπει ο κανονισμός που υπάρχει και στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, ενώ η γηπεδούχος ομάδα καλείται να πληρώσει και πρόστιμο 1000 ευρώ!

Αναλυτικά ο κανονισμός στο άρθρο 7:

«Άρθρο 7. Γιατρός αγώνα

Η παρουσία γιατρού αγώνα είναι υποχρεωτική. Ο γιατρός έχει την υποχρέωση να αποδείξει την ιδιότητά του με οποιοδήποτε επίσημο αποδεικτικό στοιχείο(ταυτότητα Ιατρικού Συλλόγου η σφραγίδα). Σε αντίθετη περίπτωση ο αγώνας δεν διεξάγεται με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδος, η οποία χάνει τον αγώνα με τέρματα 0-3 και της επιβάλλεται η χρηματική ποινή των χιλίων (1000,00) Ευρώ (άρθρο 16 του ΚΑΠ)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα