Ηρακλής - Κιλκισιακός 5-1 (vid)

Ηρακλής - Κιλκισιακός 5-1 (vid)

Gazzetta team
Ηρακλής - Κιλκισιακός 5-1 (vid)

bet365

Φεστιβάλ από γκολ για τον Ηρακλή που δεν είχε πρόβλημα να... σαρώσει τον Κιλκισιακό, τον οποίο νίκησε με το χορταστικό 5-1!

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Φιορεντίνα – Ρόμα με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Γηραίο. Τόσο χρειάστηκε για να πετύχει τα 2 πρώτα γκολ της νίκης και να... καθαρίσει εύκολα με το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και αποφασισμένοι να μην δώσουν... θάρρος στον αντίπαλο να ελπίζει σε καλό αποτέλεσμα.

Έτσι μόλις στο 7' ο Παπαδόπουλος έκανε «σεφτέ» στα γκολ με την φανέλα του Ηρακλή κι άνοιξε το σκορ. Ο «Ήρα» για να κάνει το βήμα προς την νίκη είχε κι αρκετή δόση τύχης καθώς στο 44' Ο Υφαντίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Παλάσκα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Με την σέντρα του 2ου ημιχρόνου, ο Κιλκισιακός ξαναμπήκε στο ματς μιας και με κοντινή κεφαλιά ο Ραφαηλίδης μείωσε σε 2-1. Η εξέλιξη αυτή θα μπορούσε να γεμίσει άγχος νεανικό σύνολο του Ηρακλή γέμισε με άγχος, αλλά τρία λεπτά μετά ο Ρόβας σκόραρε κι έδωσε πάλι... αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Από κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν άλλη αντίδραση. Έτσι λίγο πριν το φινάλε, στο 88' ο Ρόβας χρίστηκε και πάλι σκόρερ για το 4-1, αλλά το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε στα... χασομέρια ο Κρυστάλλης που διαμόρφωσε το τελικό 5-1!

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα