Προοδευτική - Ασπρόπυργος 4-0 (vid)

Προοδευτική - Ασπρόπυργος 4-0 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Προοδευτική - Ασπρόπυργος 4-0 (vid)

bet365

Μόνη πρώτη στον έκτο όμιλο της Γ' Εθνικής, έμεινε η Προοδευτική μετά τη νίκη της επί του Ασπρόπυργου με 4-0 και την ήττα του Εθνικού από τον Ιάλυσο με 1-0.

Ρεάλ Μαδρίτης – Λας Πάλμας με επιστροφή στοιχήματος*, αν σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μια Προοδευτική να... την πιεις στο ποτήρι κόντρα στον Ασπρόπυργο! Οι «βυσσινί» κυριάρχησαν κι έφτασαν σε μια άνετη νίκη με 4-0 στην έδρα τους και σε συνδυασμό με την νίκη του Ιάλυσου επί του Εθνικού (1-0) βρίσκονται για πρώτη φορά μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε από τον Καλαϊτζίδη με πέναλτι στο 14' και το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλο το πρώτο 45λεπτο, ενώ στην επανάληψη ο Ασπρόπυργος προσπάθησε να απειλήσει και να φτάσει στην ισοφάριση. Είχε δύο δοκάρια στην ίδια φάση, αλλά από εκεί και πέρα η «Προο» σοβαρεύτηκε κι έφτασε σε μια άνετη νίκη.

Αρχικά στο 66', μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μάρης πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 75ο λεπτό ο Διλαβέρης πλάσαρε όμορφα μετά από λάθος στην άμυνα του Ασπρόπυργου και έκανε το 3-0, αλλά ακόμα δεν είχε διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό έγινε στο 92', με τον Κανελλόπουλο από κοντά με προβολή να κάνει το 4-0.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα