Αγροτικός Αστέρας - Ηρακλής 0-3

Gazzetta team
Αγροτικός Αστέρας - Ηρακλής 0-3

bet365

Νικηφόρο πέρασμα για τον Ηρακλή στην πρώτη έξοδο για το 2018, καθώς επικράτησε εύκολα του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο με 3-0.

Αποφασιστικός ήταν ο Ηρακλής στο πρώτο του παιχνίδι για το 2018, μη αφήνοντας κανένα περιθώριο στον Αγροτικό Αστέρα τον οποίο... διέλυσε στον Εύοσμο με 0-3.

Ο «Γηραιός», μπήκε σοβαρός στο παιχνίδι και μόλις στο 22' κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αθανασίου, ο Ρόβας από κοντά έκανε το 0-1. Στο 27', λίγο έλειψε να έχουμε την ισοφάριση, όμως ο Καρπέτσος από πολύ καλή θέση αστόχησε. Τρία λεπτά πριν την ανάπαυλα, ο Ρόβας βρέθηκε απέναντι στον Χατζηβασιλάκη, αλλά ο δεύτερο απέκρουσε κρατώντας για το πρώτο μέρος αυτό το 0-1.

Με την επανέναρξη όμως, ο Ηρακλής έφτασε στο δεύτερο τέρμα κι έδειξε να... καθαρίζει το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στο 47', ο Παναγιωτούδης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Παπαδόπουλος με σουτ το 0-2. Στη συνέχεια είχαμε δύο δοκάρια μέσα σε δύο λεπτά για τον Ηρακλή. Αρχικά στο 52' ο Ρόβας με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι, ενώ το ίδιο έκανε στο 54' και ο Αθανασίου με απευθείας εκτέλεση κόρνερ! Τελικά, το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 65', όταν ο Αθανασίου με μια τρομερό λόμπα... κρέμασε τον γκολκίπερ του Αγροτικού κι έκανε το 0-3.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα