Ηρακλής - Νάουσα 2-1

Ηρακλής - Νάουσα 2-1

Gazzetta team
Ηρακλής - Νάουσα 2-1

bet365

Δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά τελικά ο Ηρακλής επέστρεψε στις νίκες χάρη σε τέρμα του Κρυστάλλη στο 90', επικρατώντας 2-1 της Νάουσας.

Δύο τέρματα στην εκπνοή κάθε ημιχρόνου έδωσαν τη νίκη στον Ηρακλή κόντρα στη Νάουσα, η οποία έβαλε αρκετά δύσκολα στον «Γηραιό», αλλά ηττήθηκε με 2-1 με την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου να επιστρέφει στις νίκες.

Οι γηπεδούχοι, ήταν ανώτεροι σε όλο το πρώτο 45λεπτο, είχαν κάποιες καλές στιγμές με τον Τάι, όμως το τέρμα τους ήρθε από μια στημένη φάση. Στο 45', ο Τάι εκτέλεσε κόρνερ, ο Παναγιωτούδης σούταρε, η μπάλα κόντραρε κι έφτασε στον Καραντασιάδη ο οποίος με νέο σουτ άνοιξε το σκορ κόντρα στη Νάουσα.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυζιρίδη, ο Τζημογιάννης με κεφαλιά κέρδισε τον Βοσνιάδη κι έκανε το 1-1. Ο «Γηραιός» βγήκε μπροστά από την ισοφάριση και μετά και απείλησε με τον Παπαδόπουλο χωρίς όμως να σκοράρει. Τελικά η λύτρωση για τον Ηρακλή ήρθε με την συμπλήρωση 90 λεπτών. Οι τρεις αλλαγές του Μπεξεβάνου συνδυάστηκαν και τελικά οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη! Συγκεκριμένα, ο Ντε Σμεντέκανε το γέμισμα, ο Μεντί την σέντρα σουτ και ο Κρυστάλλης πήρε την μπάλα σκοράροντας για το 2-1! Κάπως έτσι ο Ηρακλής επέστρεψε στις νίκες στην προσπάθειά του για άνοδο στη Football League.

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Κυριακίδης, Κουρέλλας (87΄Κρυστάλλης), Κωστούλας (76΄Μεντί), Παναγιωτούδης, Τάι, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος (63’ Ντε Σμεντ), Ρόβας

Νάουσα : Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης, Ζούρκος, Παντζαρτζίδης, Μουρίκι, Τούφας, Μαντώς, Γιαννόπουλος, Κυζιρίδης

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα