Σώθηκε στο παρά πέντε ο Ηρακλής!

Σώθηκε στο παρά πέντε ο Ηρακλής!

Gazzetta team
Σώθηκε στο παρά πέντε ο Ηρακλής!

bet365

Ο «Γηραιός» σκόραρε δύο γκολ μετά το 80’ και πήρε τη νίκη μέσα στην Λευκάδα. Παναγιωτούδης και Τάι τα γκολ για τον Ηρακλή.

Πέταξε ένα ολόκληρο ημίχρονο και στο τέλος τα… χρειάστηκε. Ο λόγος για τον Ηρακλή ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι των play off μέσα στην Λευκάδα με αντίπαλο τον Τηλυκράτη πήρε τη νίκη αλλά με αρκετό άγχος μιας και σκόραρε μετά το 80’!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο «Γηραιός» ο οποίος είχε στο πλευρό του και 500 φιλάθλους του που ταξίδεψαν στην Λευκάδα κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ στο 83’ με διαγώνιο σουτ του Παναγιωτούδη κι ένα λεπτό αργότερο Τάι μ’ ένα υπέροχο τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον Ηρακλή.

Εστω και δύσκολα λοιπόν ο Ηρακλής ξεκίνησε με νίκη και μάλιστα με «διπλό» και συνεχίζει την πορεία του για άνοδο στην Football League.

Οι συνθέσεις:
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Καραγκούνης, Καταγής, Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος, Περιστέρης, Κτενάς, Γραμματικόπουλος, Γκίκα, Καλογέρης, Φέτσης
ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Τάι, Ρόβας, Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Καζναφέρης

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα