Πανιώνιος-Πανναξιακός 4-1: Πρεμιέρα με «τεσσάρα» για τον «Ιστορικό» (vid)

Κώστας Τόπας
Πανιώνιος-Πανναξιακός 4-1: Πρεμιέρα με «τεσσάρα» για τον «Ιστορικό» (vid)

bet365

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε ο Πανιώνιος τις υποχρεώσεις του, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, νικώντας τον Πανναξιακό με 4-1.

Συναρπαστικότερο παιχνίδι με Stop Loss, Partial και Auto Cash Out* (21+) *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε την Κυριακή (18/10) τις υποχρεώσεις του στην Γ´ Εθνική κόντρα στον Πανναξιακό, με τον καλύτερο τρόπο, καθώς κατάφερε να επικρατήσει με το εμφατικό σκορ, 4-1.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά, με τους «κυανέρυθρους» ωστόσο να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας.

Από νωρίς μάλιστα και συγκεκριμένα στο 11’, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν πρώτοι τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Μετά από ωραία σέντρα του Ζάχι, στη μεγάλη περιοχή, ο Μούντριχα με εξαιρετική κεφαλιά, νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε, για το 1-0.

Μάλιστα, ο 19χρονος εξτρέμ, το πανηγύρισε με τους φίλους του Πανιωνίου, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρών, παρακολουθώντας την αναμέτρηση πίσω από τα κάγκελα του γηπέδου.

Στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι έφεραν και πάλι το ματς στα ίσα, μετά από ένα μακρινό σουτ του Καράι, από διαγώνια θέση, έξω από την μεγάλη περιοχή του Στουρνάρα. Το 1-1 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου, ο «Ιστορικός» πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ. Ο Ζάχι από την αριστερή πλευρά, έκανε το γύρισμα στην περιοχή εκεί όπου περίμενε ο Ξύγκορος, για να κάνει το 2-1, με κοντινή προβολή.

Το 3-1 ήρθε με τον Γροντή που ύστερα από ωραία κομπίνα από εκτέλεση κόρνερ έπιασε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο και εν συνεχεία κατέληξε στα δίχτυα, για το 3-1.

Το τελικό 4-1, διαμόρφωσε ο Μούντριχας, με δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Πανιώνιος (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λαμψίας (80' Παπαδόπουλος), Ζάχι, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Ξυγκόρος (80' Ζαμάνης), Νίνο (63' Κουτσάκης), Σταμάτης (71' Δρίτσας), Γροντής, Μούντριχας.

Πανναξιακός (Χρήστος Πελέκης): Παπαδόπουλος, Καράι (57' Πιτταράς), Τζατζάνας (57' Σερμάδι), Ανεβλαβής, Κωστόπουλος, Τραγούδας, Ζαχαριουδάκης, Βαθρακοκοίλης (70' Πλαστουργός), Κόντη (90' Μακροπουλιώτης), Γκούφας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα