Προοδευτική - Πανιώνιος 1-2

Νίκος Μαρούδας
Προοδευτική - Πανιώνιος 1-2

bet365

Ο Πανιώνιος επικράτησε 1-2 της Προοδευτικής στο Κορυδαλλό, με τον Γροντή από το σημείο του πέναλτι να του δίνει την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έκανε ο Πανιώνιος, που επικράτησε της Προοδευτικής 1-2 κι έφτασε τους 6 βαθμούς παραμένοντας στη κορυφή του 6ου ομίλου. Από την άλλη, οι «βυσσινί», μπήκαν με το... αριστερό στο πρωτάθλημα μιας και την πρώτη αγωνιστικό είχαν το ρεπό τους.

Το παιχνίδι άρχισε με δύο γκολ στα πρώτα 6 λεπτά! Πρώτα οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 1' από λάθος πάσα στην άμυνα της Προοδευτικής, έκλεψαν κι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Σταματή. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση, μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Κυριαζή έξω από την περιοχή. Το τελικό 1-2, γράφτηκε από το σημείο του πέναλτι στο 55' με τον Γροντή να εκτελεί εύστοχα και να δίνει τη νίκη στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Το πέναλτι αυτό έφερε τα έντονα παράπονα από πλευράς γηπεδούχων, καθώς θεωρούν πως δεν υπάρχει παράβαση.

Στα υπόλοιπα λεπτά, η Προοδευτική προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, είχε κάποιες καλές στιγμές, όμως και πάλι πιο κοντά στο γκολ έφτασε ο Πανιώνιος που είχε τις πιο κλασικές ευκαιρίες, με το 1-2 να μένει μέχρι τέλους.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας (75' Τριάντης), Ζάχι, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Ξυγκόρος, Νίνο (67' Κουτσάκης), Σταμάτης, Γροντής, Μούντριχας (87' λ.τρ. Δρίτσας)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα