Αποθέωση στο Αλεξάνδρειο για την πρόκριση του Άρη στον προημιτελικό του Κυπέλλου

Newsroom
Άρης
Ο Άρης πήρε μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου αφήνοντας εκτός την ΑΕΚ, με τους φίλους των «κιτρίνων» που είχαν βρεθεί στο Αλεξάνδρειο για το ματς της ομάδας τους με Μπουντούτσνοστ.

Σε πελάγη ευτυχία έπλεαν οι φίλοι του Άρη που βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο μόλις ο Βερστράτε ευστόχησε στο 5ο πέναλτι δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του στα προημιτελικά του Κυπέλλου, αφήνοντας εκτός την ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης δεν μπορούσαν να βρεθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και όπως ήταν λογικό παρακολουθούσαν από τα κινητά τους τον αγώνα βλέποντας την αναμέτρηση της μπασκετικής ομάδας κόντρα στην Μπουντούτσνοστ για την φάση των ομίλων του Eurocup όπου οι «κίτρινοι» νίκησαν με 76-75 σε ένα φοβερό παιχνίδι.

Όπως ήταν λογικό πανηγύρισαν έξαλλα το 1-1 του Μορόν, αλλά εκεί που έγινε χαμός στο Αλεξάνδρειο ήταν μόλις ο Βερστράτε έκανε το 4-2 στα πέναλτι και έδωσε την πρόκριση στον Άρη. Τα μεγάφωνα είπαν για την μεγάλη αυτή πρόκριση και όλοι όρθιοι δεν σταμάτησαν να πανηγυρίζουν.