Τελικός Κυπέλλου: Η ΕΠΟ θα στείλει επιστολή στην UEFA για να πάρει το ΟΚ για την ημερομηνία του αγώνα

Το Πανθεσσαλικό

bet365

Από την ΕΠΟ θα φύγει προς την UEFA μία επιστολή που θα ρωτά για τις ημερομηνίες που μπορεί να γίνει ο τελικός του Παναθηναϊκού με τον Αρη.

Παραμένει ένα αρκετά μεγάλο ερωτηματικό ο χρόνος ή - η ημέρα εάν προτιμάτε - τέλεσης του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αρη. Δύο επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η 23η Μαϊου και η 25η (πιο πιθανή η 25η). Από μέρους της η ΕΠΟ θα στείλει προς την UEFA μία επιστολή για να πάρει το ΟΚ καθώς αυτές οι ημερομηνίες πέφτουν εν μέσω ευρωπαϊκών τελικών. Μία επιστολή που επρόκειτο να σταλεί σήμερα Πέμπτη.

Να υπενθυμιστεί πώς ο Στέργιος Αντωνίου, εκ των αντιπροέδρων της ΕΠΟ, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είπε για τον τελικό Κυπέλλου την περασμένη Δευτέρα: «Δεν έχει έρθει καμία αίτηση στην ΕΠΟ για αναβολή του τελικού, πρέπει να στηριχθεί ο Ολυμπιακός που έφτασε στα ημιτελικά του Conference League. Έχει αποκλειστεί από τον Καρυπίδη η αλλαγή του γηπέδου. Το Πανθεσσαλικό δεν είναι το πιο ασφαλές γήπεδο.

Στην προκήρυξη μπήκε το γήπεδο του Βόλου για να ικανοποιηθεί το αίσθημα των φιλάθλων από τη Βόρεια Ελλάδα πως πηγαίνουν συνεχώς στην Αθήνα. Υπήρχε και το πρόβλημα του ΟΑΚΑ, ενώ στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει κάποιο γήπεδο για να φιλοξενήσει τον τελικό. Δεν μπορούμε να αποποιηθούμε τις ευθύνες, αλλά και πέρυσι που είχαμε περισσότερα γήπεδα, καταλήξαμε να σκεφτούμε την Αλβανία. Αμα η Πολιτεία υποστηρίξει την απόφαση, μπορεί να γίνει στο Πανθεσσαλικό με 20.000 κόσμο».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα