Άρης: Ό,τι… είπα!

Άρης: Ό,τι… είπα!

Άρης: Ό,τι… είπα!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης διασκεδάζει στο blog του στο gazzetta.gr με το πόσο ακόμα μπορούν να εκτεθούν όλοι αυτοί που απέτυχαν παταγωδώς στο πραξικόπημα να μεταφέρουν τον τελικό στην ευρωπαϊκή έδρα του Παναθηναϊκού!

Η αλήθεια είναι ότι από χθες το απόγευμα που κάθισα να γράψω το blog σκέφτηκα πολλές φορές αν θα έπρεπε απλά και μόνο να παραθέσω όσα έχω γράψει για τον τελικό. Σε αντίθεση με σωρεία ψευδών πληροφορίων και κατευθυνόμενων σχολίων, με καταχωρήσεις που θα μπορούσες να τις χαρακτηρίσεις με αρκετά επίθετα, κυρίως όμως με αυτό που αποδίδεται σε όποιον πληρώνεται για να προβάλει συγκεκριμένες θέσεις ή απόψεις, στην ταπεινή αυτή γωνιά που μας έχει παραχωρήσει ο κορυφαίος διαδικτυακός ιστότοπος, αποτυπώσαμε ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΕΨΑΜΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ, Η ΕΠΟ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ!

Ο Άρης προκρίθηκε στον τελικό στις 6 Μαρτίου. Μέχρι χθες 14 Μαίου που αποφάσισαν ότι το παιχνίδι θα γίνει στον Βόλο χωρίς κόσμο για μία ακόμα φορά γίναμε θεατές της συστηματικής παραποίησης της πραγματικότητας, αλλά σε κάθε περίπτωση οι τυχεροί μας αναγνώστες έχουν διαβάσει όλα όσα έγιναν πριν ακόμα γίνουν! Βέβαια υπήρχε αμφισβήτηση για όλα τα γραφόμενα από την πρώτη στιγμή. Έτσι έπρεπε να γίνει φυσικά, αλλά…τζίφος!

Έγραφαν με…στόμφο ΟΑΚΑ, αλλά μία συγνώμη δεν ζήτησαν Η επιχείρηση να κατακρεουργηθεί η προκήρυξη ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που προκρίθηκε ο Παναθηναικός και σιγά, σιγά προσπάθησαν να το περάσουν στην κοινή γνώμη. Μάλιστα δεν δίστασαν με αισχρά ψέματα να χρησιμοποιήσουν από την μία την τρέλα του κόσμου του Άρη να βρεθεί στον τελικό, ενώ επίσης ψευδώς δήλωναν σίγουροι 100% ότι το ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα και επί προσωπικού υπήρξαν…συνάδελφοι που λοιδώρησαν, ειρωνεύτηκαν γιατί από τις 9 Μαρτίου γράψαμε ότι ο τελικός θα γίνει στον Βόλο!

Το κείμενο προφανώς και το πιστοποιεί και προτιμώ να βάλω το δικό μου από το όργιο παραπληροφόρησης που τρέλανε τον Αρειανό εκείνο το διάστημα.

Βόλος, τελικός και πρόλογο μην τρως

Οι άνθρωποι ωστόσο είχαν μία αποστολή. Συνέχιζαν στον ίδιο τέμπο με το ίδιο πάθος. Ο ένας ανακάλυπτε ότι τα τουρνικέ θα κάνουν 3 μήνες να έρθουν, οι κάμερες δεν προλάβαιναν να μπουν και φυσικά στο ΟΑΚΑ θα…βρεθεί η λύση. Αργήσαμε λίγο, αλλά την βρήκαμε. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέρρευσε χθες ότι με δικά της έξοδα μπήκαν οι κάμερες! Μα φυσικά και μπήκαν με δικά της έξοδα, καθώς είναι Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑ. 2 φορές από 60.000 κόσμο είχε το καλοκαίρι. Και σας το είπαμε εξ αρχής, θα φτάσει η στιγμή που θα το κάνουν. Προσπάθησαν βέβαια να την…γλιτώσουν να τα βάλει η ΓΓΑ τα λεφτά, κρατικό γήπεδο γαρ, αλλά…τζίφος!

Ο Άρης, ο Καρυπίδης, οι σύνδεσμοι του Άρη, ο απλός κόσμος, οι δημοσιογράφοι δεν…έφαγαν πρόλογο. Και να τα δημοσιεύματα και να τα ρεπορτάζ ότι ο Άρης δεν θέλει κόσμο και ότι πρέπει να βάλουμε μυαλό στην Θεσσαλονίκη και να πάμε βρε αδερφέ μια χιλιάδα χιλιόμετρα ακόμα ενώ οι πράσινοι φίλοι μας θα πάρουν το μετρό! Δεν έχετε παράπονο όμως και αυτά όλα σας τα γράψαμε

Ο λόγος του Μπέου…

Βέβαια δεν γινόταν να μην αποτελέσει κομμάτι της…έγκυρης πληροφόρησης ο Δήμαρχος της καρδιάς μας που μας είπε ότι θα βάλει τις κάμερες ο ίδιος. Στις 29 Μαρτίου έκανε την δήλωση και φυσικά αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά ότι τηρεί τον λόγο του. Μάλιστα δύο εβδομάδες μετά έσπευσε και να ειρωνευτεί τον Θ.Καρυπίδη που προσφέρθηκε να πληρώσει μέρος των απαιτούμενων κονδυλίων και φυσικά και πάλι υπήρχε η απόλυτη συνέπεια λόγων και πράξεων

Όποιος κακεντρεχής σκέφτεται ότι όλο αυτό το διάστημα έλεγε όσα έλεγε και δεν είχε ποτέ πρόθεση να βάλει τις κάμερες για να βγει ακατάλληλο το Πανθεσσαλικό και να συρθεί ο Άρης στο ΟΑΚΑ, όπου ο φιλεύσπλαχνός Παναθηναϊκός θα πλήρωνε από την τσέπη του για τις κάμερες, είναι απλά…κακεντρεχής!

Ψέματα ακόμα και για την ημερομηνία!

Αφού ο Άρης δεν υποχώρησε παρά τους πολλαπλούς τρόπους πίεσης, αρχίσαμε τα σενάρια για την ημερομηνία.

Όλη μέρα σούξου μούξου με την ΕΠΟ σε σημείο να σκεφτόμαστε για ορισμένους ότι είναι και άτυπα γραφεία τύπου και εξευτελίστηκαν και με την ημερομηνία. Με το ζόρι να γίνει 23 του μήνα. Και για αυτό όμως ήσασταν σωστά ενημερωμένοι. Ακόμα και πότε θα γίνουν τα ματς της Λίγκας διαβάσατε!

Προσέξτε δεν κάνουμε κάτι…μαγικό. Ρεπορτάζ λέγεται και καταγραφή της αλήθειας και των πραγματικών γεγονότων. Όταν γράφεις συνειδητά ψέματα για να εξυπηρετήσεις συμφέροντα, απλά εκτίθεσαι. Από την άλλη ο καθένας την δουλειά του. Είπαμε συστηματική παραποίηση της πραγματικότητας, αλλά για πείτε μου τώρα που τα γεγονότα εξέθεσαν την…μπαλάρα που έπαιξε ο Αλ Χακίμ…. Εεεεε συγνώμη ο Τερίμ τι όφελος είχε ο Παναθηναϊκός όταν κέρδισε τον Άρη με τα φαλτσοσφυρίγματα και αποθεώνονταν ο Τούρκος προπονητής; Όταν στήθηκαν κείμενα επί κειμένων υπέρ του Ιωαννίδη και στοχοποιήθηκε αισχρά ο Μάντζιος και ο Γκουγκουλιάς σε τι αποτέλεσμα οδηγηθήκαμε;

Πριν το ματς στην Λεωφόρο το blog το είχε προβλέψει…

Φτάσαμε και μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία. Πριν την σύσκεψη επίσης σημειώθηκαν τα πάντα, αλλά και αναλύθηκε η συμπεριφορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σας τα γράψαμε και για τον φόβο της τέταρτης θέσης, γιατί δεν θέλουν κόσμο και άλλα πολλά

Τους ξεμπρόστιασε ακόμα και ο Μπαλτάκος

Και πλέον δεν γινόταν να μην εκτεθούν ολοκληρωτικά. Ότι λέει η προκήρυξη και ο νόμος έλεγαν στην σύσκεψη οι απεσταλμένοι του Παναθηναϊκού! Στην σύσκεψη. Μετά όταν έφυγαν κα αντιλήφθηκαν ότι ακόμα και φίλαθλος του Παναθηναϊκού και πρόεδρος της ΕΠΟ δεν μπορούσε να καλύψει την ξεκάθαρη θέση τους να γίνει το παιχνίδι σε άδειο γήπεδο, έδωσαν την…διαρροή για 50 χιλιάδες στο ΟΑΚΑ!

Μα τον Μανιτού αυτό δεν ήταν το πρωτοσέλιδο εκεί στα μέσα Μάρτη και τα άρθρα στα πράσινα σάιτ για 50.000 στο ΟΑΚΑ; Μα για μια στιγμή.

Η προκήρυξη λέει Πανθεσσαλικό και όχι ΟΑΚΑ. Δεν πειράζει. Τι θράσος είναι αυτό από αυτούς τους Αρειανούς και γενικότερα τους Θεσσαλονικιούς που δεν θέλουν να παίζουν στην έδρα μας; Ντροπή και αίσχος που θέλουν τα παιχνίδια να γίνονται στην μέση, σε ουδέτερη έδρα και με 50-50 τα εισιτήρια! Άλλωστε το Πανθεσσαλικό δεν είναι ασφαλές γήπεδο. Τ

έτοιες μέρες όμως πέρσι πήγανε 15.000 φίλοι του Παναθηναϊκού. Ναι, αλλά δεν είχε κάμερες τότε βρε παιδιά σε όλες τις θύρες όπως λέει ο νέος νόμος! Άρα; Δεν είναι ασφαλές. Όλα να γίνονται στο ΟΑΚΑ! Αυτό και τέλος, τι δεν καταλαβαίνετε; Τελικά ΚΟΣΜΟ ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΗΣ!

Και το λένε και μεγάλες μορφές του Παναθηναϊκού όπως ο κ. Κωνσταντίνου που και αυτόν χωρίς ντροπή τον έβγαλαν…μειωμένης αντίληψης γιατί ο άνθρωπος είπε την αλήθεια! Παρεμπιπτόντως σήμερα θα κατεβείς στο παιχνίδι ή θα πρέπει πάλι εγώ να κάνω όλη την δουλειά; Και είχα πει να μην ρίξω ξανά από την κορυφή ομάδα. Φτάνει τόσες φέτος. Αν όμως θυμηθείτε απόψε τον…Ολισαντέμπε στο…τούμπαλιν, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα παίξω έναν ακόμα τελικό για να…φορμαριστώ για τις 25 του μήνα!

Αν και κάτι μου λέει ότι σήμερα θα δώσει απαντήσεις ο Τερίμ… Τι όχι; Πρόσεξε όμως αν σήμερα παίξεις όπως ο…φίλος Ολυμπιακός μην έχεις βάλει τζάμπα τις κάμερες στο ΟΑΚΑ και δεν σου χρειαστούν…μένοντας Ελλάδα!

ΥΓ1 Να ασχοληθώ με τις δηλώσεις του φίλου μου του Αλέξη για τον καθαρό ΠΑΟΚ; Να παραθέσω από πότε σας λέω για τις αλλαγές; Θα τα δείτε εντός του Ιούνη και στις εκλογές της ΕΠΟ. Όπως λέει και ένας φίλος μου. Ότι…είπα!

ΥΓ2 Να σας ποστάρω πόσο καθαρή ομάδα έχει χαρακτηρίσει τον ΠΑΟΚ σε σχέση με Ξάνθη, Κέρκυρα, ΠΑΣ, Βόλο κτλ; Ο κορυφαίος νομικός που βέβαια ξέχασε ότι ο ΠΑΟΚ αν κατακτήσει τον τίτλο θα έχει συμβεί γιατί ο Άρης έκοψε 2 βαθμούς από την ΑΕΚ, δύο από τον ΟΣΦΠ και 6 από τον Παναθηναϊκό! Όχι καλύτερα θα σας βάλω να κάνετε μία μικρή έρευνα. 12 Φεβρουαρίου του 2022. ΑΡΘΡΟ του Αλέξη Κούγια στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η αναφορά του στην οικογένεια Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ είναι πραγματικά…συγκινητική και για να την διαβάσετε και…συνδρομητική!

ΥΓ3 Τότε ως συνήγορος της οικογένειας Καμπανού είχε κάνει δηλώσεις για εγκληματική οργάνωση πίσω από την δολοφονία. Τώρα;

ΥΓ4 Ευκαιρία για δοκιμές σήμερα και από αύριο θα δούμε τι παιχνίδι θα έχουμε την Κυριακή…

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!