Λατρεία για Μιραλάς μετά το ματς (vid)

Λατρεία για Μιραλάς μετά το ματς (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Λατρεία για Μιραλάς μετά το ματς (vid)

bet365

Ο Κέβιν Μιραλάς αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του, με τα χρώματα του Ολυμπιακού απέναντι στον Πλατανιά και μετά το τέλος του αγώνα αποθεώθηκε στο πάρκινγκ του φαληρικού γηπέδου από οπαδούς που τον περίμεναν.

Ο Βέλγος φορ, που με την επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο ενθουσίασε τους οπαδούς του Ολυμπιακού, κατά την έξοδό του, φωτογραφήθηκε με το μικρό του γιο στο άγαλμα του Βασίλη Μποτίνου έξω απο το γήπεδο.

Στη συνέχεια αποθεώθηκε από μερίδα κόσμου, που τον περίμενε στο πάρκινγκ του «Καραϊσκάκης» για να τον δει και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Εκείνος σταμάτησε και δεν χάλασε χατήρι σε κανέναν, ακούγοντας το χαρακτηριστικό σύνθημα «Κέβιν αλάνι για πάντα στο λιμάνι» κι απολαμβάνοντας τις στιγμές, με μικρούς και μεγάλους να αποκτούν... σουβενίρ μια φωτογραφία μαζί του.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα