Το πρόβλημα του Γκαρθία, οι ευχές του Ολυμπιακού και ο Ρούμπεν

Δημήτρης Τομαράς
Το πρόβλημα του Γκαρθία, οι ευχές του Ολυμπιακού και ο Ρούμπεν

bet365

Ο Γκαρθία έκανε για 4 ώρες προσπάθεια ώστε να είναι στον πάγκο στο ΟΑΚΑ αλλά οι πόνοι δεν τον άφησαν. Η επιλογή Ρούμπεν για κοουτσάρισμα μαζί με Κόντη και οι ευχές του Ολυμπιακού.

Ο Γκαρθία σύμφωνα με τα όσα απορρέουν από το ρεπορτάζ προσπαθούσε για περίπου 4 ώρες να συνέλθει ώστε να έρθει στο γήπεδο αλλά οι πόνοι ήταν πολλοί και έντονοι. Μάλιστα ο Ισπανός είχε αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν. Στον Ολυμπιακό είχαν βιώσει κάτι αντίστοιχο με τον Μίτσελ ενώ ως προς τα καθήκοντα του Γκαρθία θα τον αναπληρώσει ο βοηθός - αναλυτής του Ρούμπεν Μαρτίνεθ Καμπαγιέρο μαζί με τον Χρήστο Κόντη. Την βασική ευθύνη στο κοουτσάρισμα θα έχει ο Ρούμπεν και θα είναι μαζί του ο Χρήστος Κόντης, που θα αναλάβει να μιλήσει και στα media μετά το ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Από την μεριά τους οι άνθρωποι και οι παίκτες του Ολυμπιακού του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση ενώ ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, έγραψε στο Facebook: «Κόουτς θα είναι σαν να είσαι εκεί! Γερά»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα