Νάπολι - Φροζινόνε 0-4: Αποκλεισμός - σοκ για τους πρωταθλητές Ιταλίας από το Coppa Italia

Βασίλης Μπαλατσός
napoli

bet365

Η Φροζινόνε «πάτησε» την πρωταθλήτρια Νάπολι μέσα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» με 4-0 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Coppa Italia.

Διασυρμός για τη Νάπολι! Η εντυπωσιακή Φροζινόνε συνέτριψε τους πρωταθλητές Ιταλίας, μέσα στο «σπίτι» τους, με 4-0 και πήρε θριαμβευτική πρόκριση για τα προημιτελικά του Coppa Italia, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Γιουβέντους - Σαλερνιτάνα.

Στο 22' το σουτ του Ρασπαντόρι βρήκε στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού και ένα τέταρτο αργότερα, στο 37' ο Σιμεόνε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR για χέρι του Λίντστρoμ. Στο 53' ο Μάριο Ρούι σημάδεψε το δεξί δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» στο 65' όταν ο Μπαρενετσέα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Η Φροζινόνε «χτύπησε» για δεύτερη φορά, πέντε λεπτά αργότερα, στο 70' όταν ο Κάσο διπλασίασε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων και εν συνεχεία ακολούθησε η... κατέρρευση. Στο 90' ο Ντι Λορέντσο έκανε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τσεντίρα και στο 90+5' ο Αράουι διαμόρφωσε το 4-0 και έβαλε την υπογραφή του σε αυτή την τεράστια νίκη - πρόκριση.

Φάση των «16»

Προημιτελικά (09-11/01)

  1. Ίντερ / Μπολόνια - Φιορεντίνα
  2. Αταλάντα / Σασουόλο - Μίλαν / Κάλιαρι
  3. Λάτσιο - Ρόμα / Κρεμονέζε
  4. Γιουβέντους / Σαλερνιτάνα - Φροζινόνε

Ημιτελικά (03-04/04)

Πρώτα ματς

  • Νικητής ζευγαριού 1 - Νικητής ζευγαριού 2
  • Νικητής ζευγαριού 3 - Νικητής ζευγαριού 4

Ρεβάνς (24-25/04)

  • Νικητής ζευγαριού 2 - Νικητής ζευγαριού 1
  • Νικητής ζευγαριού 4 - Νικητής ζευγαριού 3

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο «Ολίμπικο» της Ρώμης στις 15 Μαΐου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα