Γιουβέντους - Σαλερνιτάνα 6-1: Στους «8» του Κυπέλλου με εξάρα ανατροπής

Newsroom
Γιουβέντους

bet365

Αν και βρέθηκε να χάνει από το πρώτο λεπτό, η Γιουβέντους γύρισε τον διακόπτη κόντρα στη Σαλερνιτάνα και με το εκκωφαντικό 6-1 σφράγισε μια θέση στους «8» του Coppa Italia.

Ούτε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα ήταν δυνατό να εκτροχιάσει τη Γιουβέντους. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι από τη Σαλερνιτάνα στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, η Γιουβέντους με παράσταση τεσσάρων αστέρων διέλυσε 6-1 την αντίπαλό της και έκλεισε μια θέση κόντρα στη Φροζινόνε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 1΄με τον Ικουεμέσι, όμως οι Μπιανκονέρι πρόλαβαν να φτάσουν στην ανατροπή πριν από το ημίχρονο με σκόρερ τους Μιρέτι (12΄) και Καμπιάσο (35΄). Το β΄μέρος ανήκε αποκλειστικά στους γηπεδούχους, με τον Ρουγκάνι να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 54΄για το 3-1.

Το αυτογκόλ του Μπρον στο 75΄έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη Γιουβέντους, η οποία ωστόσο δεν είχε διάθεση να πατήσει φρένο κι έφτασε στο εκκωφαντικό 6-1 με γκολ των Γιλντίζ (88΄) και Γουεά στις καθυστερήσεις.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Περίν, Γκάτι, Ρουγκάνι, Ντανίλο, Καμπιάσο (83΄Κόστιτς), Ίλινγκ Ζούνιορ (66΄Γουεά), Ραμπιό, Μιρέτι (76΄Ενόγκε), Λοκατέλι, Κιέζα (66΄Γιλντίζ), Μίλικ (76΄Βλάχοβιτς)

Προημιτελικά (09-11/01)

  1. Μπολόνια - Φιορεντίνα
  2. Αταλάντα - Μίλαν
  3. Λάτσιο - Ρόμα
  4. Γιουβέντους - Φροζινόνε

Ημιτελικά (03-04/04)

Πρώτα ματς

  • Νικητής ζευγαριού 1 - Νικητής ζευγαριού 2
  • Νικητής ζευγαριού 3 - Νικητής ζευγαριού 4

Ρεβάνς (24-25/04)

  • Νικητής ζευγαριού 2 - Νικητής ζευγαριού 1
  • Νικητής ζευγαριού 4 - Νικητής ζευγαριού 3

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο «Ολίμπικο» της Ρώμης στις 15 Μαΐου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα