Γιουβέντους - Φροζινόνε 4-0: Ο Μίλικ την έστειλε στα ημιτελικά με χατ τρικ

Βασίλης Μπαλατσός
Μίλικ

bet365

Η Γιουβέντους συνέτριψε τη Φροζινόνε στο Τορίνο με 4-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λάτσιο. Πρωταγωνιστής ο Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ.

Η Γιουβέντους πέρασε δια περιπάτου στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας Οι Μπιανκονέρι διέλυσαν τη Φροζινόνε με 4-0 και προκρίθηκαν στους «4» του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσουν σε διπλά ματς της Λάτσιο, η οποία με βασικό τον Χρήστο Μανδά απέκλεισε τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ.

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών η Γιούβε κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Μιρέτι από τον Λιρόλα και ο Μίλικ το εκτέλεσε εύστοχα. Στο 38' ο ΜακΚένι έβγαλε γλυκιά σέντρα, ο Πολωνός σέντερ φορ κατέβασε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και με διαγώνιο τελείωμα διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 48' οι Μπιανκονέρι έκλεψαν ψηλά την μπάλα, ο Λοκατέλι σέρβιρε στον Μίλικ, ο οποίος πλάσαρε σε ανυπεράσπιστη από τερματοφύλακα εστία και πέτυχε το τρίτο του προσωπικό γκολ.

Στο 57' ο Μίλικ έστειλε για τέταρτη φορά την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο VAR του στέρησε το καρέ και ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ. Στο 61' ο Γιλντίζ έβαλε το... κερασάκι. O ΜακΚένι έβγαλε βαθιά μπαλιά και ο 18χρονος Τούρκος επιθετικός με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο νεαρός έχει τρία γκολ στα πέντε τελευταία του ματς με τη Γιουβέντους.

Γιουβέντους: Περίν, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Γουεά (71' Καμπιάσο), Μακένι, Λοκατέλι (62' Νικολούσι), Μιρέτι (62' Ίλινγκ-Τζούνιορ), Κόστιτς, Μίλικ (62' Βλάχοβιτς), Γιλντίζ (78' Ενόνγκ)

Φροζινόνε: Τσεροφολίνι, Οκόλι, Ρομανιόλι, Λουσουάρντι, Λιρόλα (79' Μπονιφάτσι), Ματσιτέλι (60' Μπαρενετσέα), Μπρεσιανίνι, Γκαριτάνο, Αρουί (60' Τζέλι), Ιμπραχίμοβιτς (46' Σουλέ), Κάιο Ζόρζε (79' Τσεντίρα)

Προημιτελικά

Φιορεντίνα - Μπολόνια 5-4 πεν. (0-0 παρ., 0-0 κ.δ.)
Λάτσιο - Ρόμα 1-0
Μίλαν - Αταλάντα 1-2
Γιουβέντους - Φροζινόνε 4-0

Ημιτελικά

  • 03-04/04 Φιορεντίνα - Αταλάντα
  • 03-04/04 Λάτσιο - Γιουβέντους
  • 24-25/04 Αταλάντα - Φιορεντίνα
  • 24-25/04 Γιουβέντους - Λάτσιο

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 15 Μαΐου στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα