Λάτσιο - Γιουβέντους 2-1: Τη γλίτωσε ο Μίλικ με εισιτήριο για τον τελικό του Coppa Italia!

Νίκος Κικίδης
Μίλικ

bet365

Η Γιουβέντους απώλεσε το προβάδισμα του Τορίνο (2-0), έσωσε όμως την παρτίδα με γκολ του Μίλικ στο 84΄και παρά την ήττα με 2-1 από τη Λάτσιο σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά στο τέλος... δεν κάηκε. Η Γιουβέντους είχε αποκτήσει καθαρό προβάδισμα απέναντι στη Λάτσιο χάρη στη νίκη με 2-0 στο Τορίνο, όμως η αποστολή της Ρώμης αποδείχθηκε δύσκολη. Με δυο γκολ του Καστεγιάνος, η ομάδα του (βασικού) Μανδά κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά ο Μίλικ με γκολ στο 84΄ξελάσπωσε τους Μπιανκονέρι που παρά την ήττα με 2-1 προκρίθηκαν στον τελικό του Coppa Italia.

Από νωρίς η Λάτσιο φρόντισε να δώσει πνοή στον δεύτερο ημιτελικό και άνοιξε το σκορ μόλις στο 12΄, όταν ο Καστεγιάνος πήρε την κεφαλιά από την εκτέλεση του κόρνερ για να γράψει το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα έπρεπε να επέμβει ο Μανδάς για να κρατήσει ακέραιο το προβάδισμα όταν νίκησε τον Βλάχοβιτς με εξαιρετική επέμβαση.

Κι αφού το 1-1 δεν έγινε ποτέ, η Λάτσιο βρήκε τον τρόπο να σκοράρει ξανά. Με το καλησπέρα του β΄μέρους ο Καστεγιάνος βρέθηκε στην περιοχή και με όμορφο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Η Γιουβέντους προσπάθησε να αντιδράσει, απείλησε με άστοχο σουτ του Βλάχοβιτς και τελικά βρήκε το γκολ της πρόκρισης στο 84΄.

Έπειτα από εξαιρετική χαμηλή μπαλιά του Γουεά η μπάλα στρώθηκε στον Πολωνό που σκόραρε σε κενή εστία, μειώνοντας σε 2-1. Ένα γκολ που ήταν αρκετό για να βγάλει τη Γιουβέντους από τη δύσκολη θέση και τη στείλει στον τελικό του Coppa Italia, εκεί όπου περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Αταλάντα - Φιορεντίνα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα