Freedom 24 Krasava FC: Στο ΓΣΠ για να παίξει χωρίς άγχος, ελεύθερα και ότι βγει!

Freedom 24 Krasava FC: Στο ΓΣΠ για να παίξει χωρίς άγχος, ελεύθερα και ότι βγει!

υψωνας
Ο πρώτος στόχος για τη Freedom24 ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα εκπληρώθηκε και πλέον πάει… γι’ άλλα στην τρέχουσα σεζόν. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη είναι μες τον όμιλο της πρώτης οκτάδας του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας και μέσα από τη β΄ φάση θα διεκδικήσει το ιστορικό εισιτήριο ανόδου στην Α΄ Κατηγορία.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Ύψωνα είναι στην 5η θέση με 27 βαθμούς, έχοντας πιο πάνω την πρωτοπόρο ΕΝΠαραλιμνίου με 33, τον 2ο Ολυμπιακό Λευκωσίας με 30, την 3η Ομόνοια Αραδίππου με 29 και την 4η Ομόνοια 29Μ με 28.

Άρα αντιλαμβάνεται κανείς πως το μυαλό, κυρίως, όλων στην ομάδα του Ύψωνα είναι στη συνέχεια του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας. Εντούτοις, για σήμερα, η ώρα 19:00 στο ΓΣΠ, υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη.

Θα φιλοξενηθεί από την Ομόνοια Λευκωσίας στα πλαίσια της φάσης των «16» του κυπέλλου Κύπρου. Πάει στη Λευκωσία η αποστολή της ομάδας του Ύψωνα γνωρίζοντας ότι έχει ένα πολύ δύσκολο έργο.

Παρόλα αυτά, πάνε εκεί για να το… απολαύσουν, να παίξουν ελεύθερα, χωρίς άγχος και ότι βγει στο τέλος θα είναι καλοδεχούμενο. Μέσα από τέτοιο παιχνίδι έχει μόνο να κερδίσει η Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα.

@Photo credits: SportImages.com.cy
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα