Ολυμπιακός Λευκωσίας, Χριστοδούλου: «Δεν υπάρχει προσπάθεια αλλά αποτέλεσμα, μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε»

Newsroom
παμπος χριστ
Δείτε τις δηλώσεις του Πάμπου Χριστοδούλου, στον απόηχο της ήττας του Ολυμπιακού από την Πάφο (18/1,0-1) στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Κυπέλλου.

Η Πάφος αν και στα τελευταία λεπτά τα βρήκε... σκούρα, κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Πάμπος Χριστοδούλου, μίλησε για το ματς αλλά και για το βεβαρυμμένο πρόγραμμα των παικτών του, που θα μπορούσε να επηρεάσει την απόδοσή τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει η προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμα. Έχουν γίνει πάρα πολλές αλλαγές με παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Έδειξαν ότι έχουν προσωπικότητα, ότι δεν φοβούνταν τίποτα, αν ήμασταν πιο τυχεροί μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Σημαντικό ότι κερδίσαμε κάποια παιδιά χωρίς χρόνο συμμέτοχής. Δεν μπορείς να παίζεις τρία παιχνίδια Κυριακή-Πέμπτη και πάλι Κυριακή με τόσο μικρό ρόστερ, επομένως είναι σημαντικό ότι δεν έχασα κάποιον παίκτη. Εξαιρετικός ο Πέτρου, όλοι όσοι έχουμε, έδωσαν την ψυχή τους. Πολύ ξεχωριστό το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, και στο κομμάτι της τεχνικής ο Ολυμπιακός είναι πιο κοντά σε ομάδες της Α’ κατηγορίας».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα