Παλιούρας για αλλαγή έδρας τελικού: «Λογικό το αίτημα, κάθε ομάδα θα το έκανε»

Παλιούρας για αλλαγή έδρας τελικού: «Λογικό το αίτημα, κάθε ομάδα θα το έκανε»

Newsroom
ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας, εξήγησε σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή πως το αίτημα της ομάδας για αλλαγή έδρας του τελικού Κυπέλλου ήταν απολύτως λογικό.

Το μεσημέρι της Τρίτης (23/4), η Πάφος με επιστολή της προς την ΚΟΠ έκανε αίτημα για αλλαγή της έδρας διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Coca Cola (18/5), όπου θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στο ΓΣΠ (βάσει της προκήρυξης).

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Παφιτών, Πολύβιος Παλιούρας εξήγησε στον «αέρα» του Super Sport FM 104.0 πως το αίτημα της ομάδας του ήταν απολύτως λογικό, και κάθε σύλλογος θα έκανε το ίδιο.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

Για το αίτημα αλλαγής έδρας του τελικού κυπέλλου:

«Είναι απόλυτα λογικό. Κάθε ομάδα στη θέση μας το ίδιο θα έκανε. Υπάρχει αυτό το θέμα με την προκήρυξη που έχει προαποφασιστεί το γήπεδο χωρίς να γνωρίζουμε ποιες ομάδες θα παίξουν στον τελικό κι αν για κάποια θα είναι η φυσική της έδρα. Εμείς κάναμε το λογικό, γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα για να δούμε αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος».

Για την παρουσία στον τελικό:

«Φτάσαμε αρκετά κοντά στον τελικό και άλλες φορές. Είναι σημαντικές εμπειρίες γιατί μόνο έτσι χτίζεις χαρακτήρα. Σίγουρα ο μεγάλος στόχος είναι και η έξοδος στην Ευρώπη που θα μας δώσει επιπλέον εφόδια κι εμπειρίες για το μέλλον».

Για τα εισιτήρια για τον τελικό:

«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε γι’ αυτά. Οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε τον ίδιο αριθμό σε έναν τελικό. Υπάρχει περισσότερος ενθουσιασμός και πιστεύω θα είμαστε κοντά στο νούμερο εισιτηρίων που θα πάρουμε. Θα δούμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Είναι πολύ σημαντικό στο κυνήγι της 4ης θέσης. Δεν ξεγελιόμαστε από τα τελευταία αποτελέσματα του Άρη. Παίζουμε και στην έδρα του και πάμε με σοβαρότητα για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Είναι σημαντικό να κάνουμε τη δουλειά μας και από εκεί και πέρα μακάρι να έρθουν όλα ευνοϊκά για εμάς. Εκτός θα είναι οι Ικόκο και Μελούσο. Ο δεύτερος ίσως να προλάβει το ματς κυπέλλου. Ο Ρους που έχει συμπληρώσει κάρτες θα αγωνιστεί με τον Άρη και θα χάσει το παιχνίδι με την Ομόνοια».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα