Έντρικ: Ξεκίνησε η «μάχη» της υπογραφής, προσφορά από την Παρί, άμεση απάντηση από τη Ρεάλ

Newsroom
Έντρικ: Ξεκίνησε η «μάχη» της υπογραφής, προσφορά από την Παρί, άμεση απάντηση από τη Ρεάλ

bet365

Η μεγάλη κούρσα για τον επιθετικό της Παλμέιρας Έντρικ Φελίπε έχει ήδη ξεκινήσει

Ακούγεται παράξενο σε ηλικία μόλις 16 ετών να βρίσκεται κάποιος στη μεταγραφική λίστα κορυφαίων ευρωπαικών συλλόγων αλλά είναι η πραγματικότητα του ποδοσφαίρου σήμερα. Οι καιροί έχουν αλλάξει και δεν υπάρχει χώρος για περίοδο διαμόρφωσης ενός παίκτη - υπόσχεση.

Τα αστέρια είναι 18 ετών και παίκτες όπως ο Χάαλαντ, ο Ροντρίγκο, ο Ανσού Φάτι γεννιούνται με την υποχρέωση να είναι χωρίς να έχουν ωριμάσει επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Και δεν τα καταφέρνουν πάντα.

Αυτή η βιασύνη έρχεται με το ότι «αν δεν τον υπογράψουμε, κάποιος άλλος θα έρθει να το κάνει». Η περίπτωση του νέου αστεριού της Βραζιλίας και της Παλμέιρας Έντρικ Φελίπε δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με την Marca, ότι έχει ήδη κάνει μια προσφορά 20 εκατομμυρίων ευρώ, μόλις τα μισά από αυτά που σκοπεύουν να κερδίσουν οι ιθύνοντες της Παλμέιρας.

Και τώρα έρχεται και η αντίδραση της Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» μελετούσε την επέμβαση από τότε που οι γονείς του Έντρικ ήταν στη Μαδρίτη την περασμένη σεζόν. Επισκέφθηκαν το Βαλντεμπέμπας, το Μπερναμπέου και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένη.

Από εκείνη την επίσκεψη, η λευκή ομάδα έχει πάει δύο φορές στη Βραζιλία, παρακολουθώντας, παρατηρώντας και μελετώντας όλα όσα συμβαίνουν γύρω από τον Βραζιλιάνο. Την επόμενη εβδομάδα ο επιθετικός θα έχει δύο νέες «εξετάσεις» απέναντι σε Φορταλέζα και Κουιάμπα.

Οι πρώτες αναφορές είναι θετικές. Η συνέπεια έρχεται με τη μορφή ενός σαφούς και άμεσου μηνύματος: «Αν πιστεύουμε ότι θα είναι αυτό το οποίο δείχνει, πρέπει να τον υπογράψουμε». Έμενε να φανεί πως θα αποδώσει απέναντι σε επαγγελματίες και πέρασε το τεστ με επιτυχία!

Τις επόμενες μέρες, η Ρεάλ Μαδρίτης, γνωρίζοντας ότι αυτό που είδε η οικογένεια κατά την επίσκεψη στη Μαδρίτη ήταν θετικό και ότι αρέσει στον ποδοσφαιριστή το ενδεχόμενο, πρόκειται να στείλει πρόταση στην Παλμέιρας για να εξασφαλίσει την υπογραφή του Έντρικ!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα