Έντρικ: Κατέβασε το αποθεωτικό του post για Μέσι μετά από μαζικό «ντου» οπαδών της Ρεάλ στα σχόλια

Έντρικ: Κατέβασε το αποθεωτικό του post για Μέσι μετά από μαζικό «ντου» οπαδών της Ρεάλ στα σχόλια

bet365

Το νέο wonderkid της Ρεάλ Μαδρίτης, Έντρικ, αναγκάστηκε να διαγράψει το tweet που έκανε αποθεώνοντας τον Λιονέλ Μέσι για όσα έκανε κόντρα στην Κροατία, λόγω της μαζικής επίθεσης που δέχθηκε στα σχόλια από οπαδούς της Βασίλισσας.

Η ποδοσφαιρική κοινότητα υποκλίνεται για άλλη μια φορά στον Λιονέλ Μέσι μετά τη μοναδική «παράσταση» που χάρισε στο παιχνίδι κόντρα στην Κροατία. Και οι θαυμαστές του Λέο δεν κοιτάζουν χώρες ή συλλόγους, γεγονός που απέδειξε ο Βραζιλιάνος πιτσιρικάς αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Έντρικ.

Το 16χρονο wonderkid της Παλμέιρας που πρόσφατα «έκλεισε» στη Βασίλισσα ως το 2030, ανέβασε tweet στη διάρκεια του αγώνα της Αργεντινής κόντρα στους Κροάτες δηλώνοντας «τρελαμένος» με τον 35χρονο Αργεντινό και γράφοντας: «Τι παράλογος άνθρωπος που είναι ο Μέσι».

Ωστόσο, λογάριαζε χωρίς μία μερίδα τοξικών οπαδών των Μερένγκες. Αμέσως μετά τη δημοσίευση της ανάρτησης, ο Βραζιλιάνος δέχθηκε καταιγισμό από κακόβουλα σχόλια από διαδικτυακούς hooligans των Μαδριλένων που δεν είδαν με καλό μάτι την αποθέωση του μελλοντικού σταρ τους στον επί χρόνια ηγέτη της Μπαρτσελόνα. Αποτέλεσμα ήταν η ανάρτηση να διαγραφεί μέσα σε λίγα λεπτά.

εντρικ

 

LA LIGA Τελευταία Νέα