Έντρικ: «Επέλεξα τη Ρεάλ Μαδρίτης επειδή έχει παίξει το είδωλο μου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

Έντρικ: «Επέλεξα τη Ρεάλ Μαδρίτης επειδή έχει παίξει το είδωλο μου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

Newsroom
Έντρικ: «Επέλεξα τη Ρεάλ Μαδρίτης επειδή έχει παίξει το είδωλο μου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

bet365

Ο 16χρονος Έντρικ με δηλώσεις του στη «Marca» τόνισε πως επέλεξε τη Ρεάλ Μαδρίτης επειδή είχε παίξει το είδωλο του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Βινίσιους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει τις επενδύσεις της σε νεαρά παιδιά από τη Βραζιλία και έκανε δικό της τον 16χρονο Έντρικ Φελίπε, μέχρι το καλοκαίρι του 2030. Ο Βραζιλιάνος θα ενσωματωθεί στη Βασίλισσα από το 2024 όταν και θα κλείσει τα 18 του χρόνια. Η Ρεάλ έκανε δικό της το νέο wonderkid της χώρας του καφέ αντί 35 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ακόμα 25 εκατομμύρια προβλέπονται σε μορφή μπόνους.

Ο νεαρός επιθετικός παραχώρησε δηλώσεις στη «Marca» και τόνισε πως επέλεξε τους Μερένγκες παρά τις... πιέσεις από Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα, επειδή είχε παίξει το είδωλο του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ αναφέρθηκε και στη φιλική σχέση του με τον Βινίσιους.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ο Βινίσιους επικοινώνησε μαζί μου και μου έδωσε ελπίδα. Επίσης ο Κριστιάνο ο οποίος είναι το είδωλο μου έπαιξε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Γι΄αυτό επέλεξα τη Ρεάλ και πιστεύω πως είναι η σωστή επιλογή. Ο Θεός είναι πάντα με το μέρος μου και μου έδειξε πως αυτός είναι ο καλύτερος δρόμος.

Ο Βινίσιους μου έδωσε πολλές συμβουλές, σε βαθμό που δε μπορώ να μιλήσω καν... Θέλω να το κρατήσω για εμένα το τι μου είπε, αλλά δεν ήταν συμβουλές μόνο για το παρόν, αλλά για ολόκληρη τη ζωή μου. Είναι φίλος μου και ελπίζω η φιλία μας να κρατήσει για πολλά χρόνια. Ελπίζω να ανταλλάξουμε πολλές πάσες... και να πετύχουμε αρκετά γκολ μαζι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Έντρικ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα