Έντρικ: Το 16χρονο wonderkid της Ρεάλ άγγιξε το απόλυτο γκολ καριέρας (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Έντρικ: Το 16χρονο wonderkid της Ρεάλ άγγιξε το απόλυτο γκολ καριέρας (vid)

bet365

Το ταλέντο και η ευφυΐα του Έντρικ παραλίγο να χαρίσουν ένα από τα γκολ της χρονιάς κι όχι μόνο, με τον 16χρονο ανερχόμενο σταρ της Ρεάλ που παραμένει δανεικός στην Παλμέιρας να τραντάζει το δοκάρι με ένα ευφάνταστο ανάποδο «ψαλίδι».

Το μέλλον του Έντρικ στη Ρεάλ Μαδρίτης και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο προμηνύεται λαμπρό, γεμάτο από γκολ και θέαμα. Σίγουρα, όμως, θα είχε πολύ δύσκολο έργο στη συνέχεια της καριέρας του να «ματσάρει» την ομορφιά και τη δυσκολία του γκολ που παραλίγο να πετύχει στο ματς της Παλμέιρας κόντρα στην Ιντερνασιονάλ.

Ο μόλις 16 ετών Βραζιλιάνος στράικερ, ο οποίος παραμένει δανεικός στη Βερντάο μέχρι να ενηλικωθεί το καλοκαίρι του 2024 όταν και θα μετακομίσει μόνιμα στη Μαδρίτη για χάρη της Βασίλισσας (συμβόλαιο ως το 2030), άγγιξε ένα γκολ βγαλμένο από... όνειρο, μόλις στο 1ο λεπτό του ματς.

Τι κι αν δεν βρήκε όπως θα ήθελε την μπάλα στο πρώτο κοντρόλ; Με πλάτη στην εστία, της έδωσε ύψος για να περάσει ψηλότερα από τον αμυντικό και με τη μία εξαπέλυσε ανάποδο «ψαλίδι» με απίθανο ακροβατικό, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Δεν παύει να ήταν, όμως, μια πρώτη γεύση από όσα εξωπραγματικά highlights μπορεί να χαρίσει στο μέλλον.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα