Σπαρακτικά λόγια του Όσκαρ Γκαρθία για την αδικοχαμένη κόρη του: «Αναρωτιέμαι γιατί δεν συνέβη σε 'μένα»

Newsroom
Σπαρακτικά λόγια του Όσκαρ Γκαρθία για την αδικοχαμένη κόρη του: «Αναρωτιέμαι γιατί δεν συνέβη σε 'μένα»

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρθία συγκλονίζει για άλλη μια φορά μιλώντας για τον χαμό της μεγαλύτερης κόρης του, δηλώνοντας ότι ακόμα αναρωτιέται γιατί η σοβαρή ασθένεια χτύπησε εκείνη κι όχι τον ίδιο.

Τον Νοέμβριο του 2022 ο Όσκαρ Γκαρθία βίωσε τον πιο δυσβάσταχτο πόνο που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Η 21χρονη κόρη του, Μαριόνα, έφυγε από τη ζωή μετά από πολύχρονη «μάχη» που έδινε με σοβαρή ασθένεια, βυθίζοντας στο πένθος και την οδύνη τον άλλοτε τεχνικό του Ολυμπιακού και την οικογένειά του που χτυπήθηκε από το πιο άσχημο πρόσωπο της μοίρας.

Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε προ ολίγων εβδομάδων στο «Athletic» για πρώτη φορά μετά την απώλεια της μεγαλύτερης από τις τρεις κόρες του κι αυτή τη φορά παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, «Radio Catalunya», δείχνοντας πως προσπαθεί να κοιτάξει μπροστά και να φανεί δυνατός για τα δύο μικρότερα κορίτσια του. Μεταξύ των δηλώσεών του, μάλιστα, συγκλόνισε λέγοντας πως ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η ασθένεια χτύπησε την κόρη του κι όχι τον ίδιο.

«Το αποδεχόμαστε. Δεν υπάρχει άλλη γιατρειά. Ήταν ένα πολύ σκληρό χτύπημα, συμβαίνουν αφύσικα πράγματα, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί δεν μπορείς να ελέγξεις το τι έρχεται μετά. Πρέπει να συνεχίσουμε δυνατοί για τις δύο κόρες που έχω. Εμείς οι ενήλικες μπορούμε να βρίσκουμε τη δύναμη, αλλά τα κορίτσια μου δεν το καταλαβαίνουν.

Οι γιατροί μάς είχαν προειδοποιήσει για το τι μπορεί να συμβεί και μετά ξανακύλησε.

«Αναρωτιέμαι γιατί δεν συνέβη σε μένα. Είχε μια ολόκληρη ζωή μπροστά της, θα έπρεπε να έχει βρει εμένα αυτή η ασθένεια»

«Προσπαθώ να τη θυμάμαι όπως πρέπει, να θυμάμαι πόσο δυνατή ήταν, ότι δεν άφησε τον εαυτό της να νικηθεί από την ασθένεια. Ήταν σαν μια μητέρα για τις δύο αδερφές της»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα