Γοδίν: Είναι έτοιμος να ανακοινώσει την απόσυρση του

Γοδίν: Είναι έτοιμος να ανακοινώσει την απόσυρση του

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 37χρονος Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός, Ντιέγκο Γοδίν είναι έτοιμος να ανακοινώσει την απόσυρση του από την ενεργό δράση.

Την Κυριακή (30/7) ο Ντιέγκο Γοδίν αναμένεται να αγωνιστεί για τελευταία φορά σε επαγγελματικό επίπεδο στην αναμέτρηση της Βελέζ με την Ουρακάν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και είναι έτοιμος να το ανακοινώσει άμεσα.

Η Νασιονάλ του έκανε πρόταση να ανανεώσει, όμως ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός φαίνεται να είναι αποφασιμένος να βάλει τέλος στην καριέρα του έπειτα από μια 20ετία.Έκανε το ντεμπούτο του σε ανδρικό επίπεδο τον Μάρτιο του 2003, το 2006 πήρε την πρώτη του μεταγραφή όταν πήγε στη Νασιονάλ και το 2007 η Βιγιαρεάλ τον έφερε στην Ευρώπη.

Μετά από μια τριετία στα Κίτρινα Υποβρύχια πήγε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία συνέδεσε την καριέρα του, καθώς με τους Ροχιμπλάνκος έπαιξε εννέα χρόνια, μέτρησε 389 εμφανίσεις, 27 γκολ, 14 ασίστ και σήκωσε τρία UEFA Super Cup, δυο Europa League, ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο και ένα Super Cup Ισπανίας

Εκτός από τη La Liga αγωνίστηκε και στην Serie A, καθώς έπαιξε για μια σεζόν με την Ίντερ και 2,5 χρόνια στην Κάλιαρι. Τον Ιανουάριο του 2022 πήγε στην Ατλέτικο Μινέιρο, σήκωσε Super Cup Βραζιλίας και από τον Ιούνιο της ίδιας χρονιά είναι στην Βελέζ.

Με την Ουρουγουάη μέτρησε 161 εμφανίσεις, οκτώ γκολ, επτά ασίστ και σήκωσε το Copa America το 2011.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα