Δουβίκας μεταγραφή: «Ανακοινώνεται άμεσα από τη Θέλτα και κάνει ντεμπούτο την επόμενη αγωνιστική»

Βασίλης Μπαλατσός
Ο Δουβίκας

bet365

Σύμφωνα με δημοσιογράφο της «Relevo» η Θέλτα θα ανακοινώσει μέχρι τη Δευτέρα (28/8) τη μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα και ο Έλληνας σέντερ φορ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο κόντρα στην Αλμερία.

Άμεσες εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του Τάσου Δουβίκα στη Θέλτα. Ο διεθνής Έλληνας σέντερ φορ δεν ήταν καν στην αποστολή της αναμέτρησης της Ουτρέχτης με την Τσβόλε και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της «Relevo», Όσκαρ Μέντεθ, οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

Η ομάδα της Γαλικίας αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού μέσα στην Κυριακή (27/8) ή το αργότερο την Κυριακή (28/8). Μάλιστα όπως αναφέρει ο Ισπανός ο πρώην striker Αστέρα Τρίπολης και Βόλου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην αναμέτρησης της Θέλτα με την Αλμερία την ερχόμενη Παρασκευή (1/9).

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό το «deal» έχει κλείσει στα 12 εκατομμύρια ευρώ. O Δουβίκας την προηγούμενη σεζόν ήταν πρώτος σκόρερ της Eredivisie με 19 γκολ, μαζί με τον Τσάβι Σιμόνς και συνολικά σκόραρε 22 φορές σε 38 εμφανίσεις.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα