Ο Πικέ πήγε να υπογράψει φανέλα και «σαβουριάστηκε» (vid)

Ο Πικέ πήγε να υπογράψει φανέλα και «σαβουριάστηκε» (vid)

Ανδρέας Σουλάι
Ο Πικέ πήγε να υπογράψει φανέλα και «σαβουριάστηκε» (vid)

bet365

Τα χειρότερα γλίτωσε ο Ζεράρ Πικέ στην παρουσίαση του Kings League Americas, με τον Ισπανό παλαίμαχο να «σαβουριάζεται», πέφτοντας στο κενό!

Μπορεί ο Ζεράρ Πικέ να έχει «κόψει» την μπάλα εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, ωστόσο συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στο ποδόσφαιρο με άλλους τρόπους.

Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα είναι ο δημιουργούς της πασίγνωστης «κλειστής λίγκας» Kings League, το οποίο πρόκειται για ένα μικρό πρωτάθλημα όπου συμμετέχουν διάφοροι Ισπανοί influencers ή και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο Πικέ ήταν φυσικά «παρών» στην παρουσίαση του τουρνουά που θα γίνει στο Μεξικό. Τα πράγματα ωστόσο δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, καθώς ο 34χρονος είχε ένα ατύχημα. Λίγο μετά το τέλος της παρουσίασης ο Πικέ, θέλησε να δώσει τη χαρά σε έναν θαυμαστή του. Ο Ισπανός κατευθύνθηκε προς το μέρος του με σκοπό να υπογράψει μια φανέλα του, ωστόσο δεν πρόσεξε ότι σε εκείνο το σημείο δεν υπήρχε δάπεδο, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό!

Για καλή του τύχη, η πτώση του δεν ήταν σοβαρή και έτσι δεν τραυματίστηκε, γλιτώνοντας τα χειρότερα...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα