Τζιρόνα - Θέλτα 1-0: Λυτρώθηκε στο 90' και στρογγυλοκάθισε στην κορυφή, περιμένοντας το... Clasico!

Ιάσονας Θεριός
Τζιρόνα

bet365

Ακόμα μια σπουδαία νίκη μπόρεσε να πάρει η... ακάθεκτη Τζιρόνα που χάρη στο γκολ του Ερέρα «λύγισε» τη Θέλτα στο τέλος και επέστρεψε στην κορυφή, από όπου θα παρακολουθήσει το αυριανό (28/10) Clasico. Στον πάγκο ο Δουβίκας.

Η φοβερή Τζιρόνα δεν λέει να... φρενάρει! Η ομάδα του Μίτσελ ζορίστηκε εντός έδρας κόντρα στη Θέλτα, ωστόσο εν τέλει πήρε την πολύτιμη νίκη με 1-0 και σκαρφάλωσε ξανά στην κορυφή της La Liga. Έχοντας... στρογγυλοκαθίσει στην 1η θέση του πρωταθλήματος, οι Καταλανοί θα παρακολουθήσουν το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, που θα προσπαθήσουν η μεν να την πιάσει και η δεύτερη να την πιάσει στη βαθμολογία.

Σε ένα γενικότερα ισορροπημένο και ανοιχτό ματς η Τζιρόνα χρειάστηκε να ψάξει με υπομονή την απειλή. Και εν τέλει κατάφερε να πάρει το τρίποντο στο 90'. Ο Ερέρα πήρε την μπάλα από τον Γκαρσία στη γωνία της περιοχής και με φοβερό πλασαριστό σουτ την έστειλε στη γωνία του Γκουαΐτα, χαρίζοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του. Στον πάγκο έμεινε για τη 18η Θέλτα ο Τάσος Δουβίκας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα