Βιγιαρεάλ: Συμφώνησε με Μαρθελίνο, ξανά στον δρόμο του Παναθηναϊκού

Μαρθελίνο

bet365

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η συμφωνία του Μαρθελίνο με την Βιγιαρεάλ για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας είναι οριστική και θα γίνει επίσημη τις επόμενες ώρες.

Η έγκυρη ισπανική ιστοσελίδα «Relevo» γνωστοποίησε πως ολοκλήρωθηκαν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις της Βιγιαρεάλ με τον Ισπανό προπονητή Μαρθελίνο Τοράλ και η πρόσληψή του αναμένεται να γίνει επίσημη τις επόμενες ώρες.

Τις προηγούμενες είχε γίνει γνωστό πως οι ιθύνοντες του συλλόγου τα είχαν βρει με τον Μαρθελίνο για τη νέα σεζόν και πως αν συνεχίζαν τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας θα κοιτούσαν μήπως γίνει νωρίτερα η αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία.

Τελικα αυτό ήταν που συνέβη κι έτσι ο Πατσέτα αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα, με τις διαπραγματεύσεις με τον Μαρθελίνο να επανεκκινούν και τελικά να επιτυγχάνεται συμφωνία για την άμεση ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του «κίτρινου υποβρυχίου».

Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Έτσι, επιστρέφει στην Βιγιαρεάλ μετά την πρώτη θητεία του εκεί, που κράτησε 3,5 χρόνια (Ιαν. 2013 - Αυγ. 2016).

Θα βρεθεί, λοιπόν, ξανά στον δρόμο του Παναθηναϊκού για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν, αφού τον αντιμετώπισε και με την Μαρσέιγ στην αρχή της χρονιάς σε διπλά ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με τους «πράσινους» να αποκλείουν τους Μασσαλούς και να ξεκινούν τους κλυδωνισμούς, που τελικά οδήγησαν στην απόλυσή του στα τέλη Σεπτεμβρίου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα