Ρεάλ Μαδρίτης - Γρανάδα 2-0: Παρέμεινε πρώτη στο ρελαντί (vid)

bet365

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Γρανάδα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (2-0) με γκολ των Μπραΐμ Ντίαθ και Ροντρίγκο και είναι ξανά στην κορυφή της La Liga, μαζί με την Τζιρόνα, στο +7 από την Μπαρτσελόνα, με ματς περισσότερο.

Δεν χρειάστηκε να φορτσάρει για να φτάσει σε μια ακόμα νίκη. Με την μικρότερη δυνατή προσπάθεια, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» την προτελευταία Γρανάδα (2-0) και μοιράζεται εκ νέου την κορυφή της La Liga με την Τζιρόνα, στο +7 από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, οι οποίες κοντράρονται αύριο Κυριακή (03/12, 22:00) στην έδρα της πρώτης.

Με τις γνωστές, πολλές απουσίες (Κουρτουά, Μιλιτάο, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Μόντριτς, Βινίσιους Ζούνιορ, Γκιουλέρ), ο Κάρλο Αντσελότι ξεκίνησε τον Μπραΐμ Ντίαθ ως επιτελικό χαφ, μεταφέροντας στην αριστερή πλευρά τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν.

Με διάταξη 4-4-2 και τον Μίρκο Ουζούνι δίπλα στον άλλοτε εξτρέμ της ΑΕΚ, Λούκας Μπογέ, αντιμετώπισε την πρεμιέρα του στον πάγκο των φιλοξενούμενων ο Ουρουγουανός Αλεξάντερ Μεδίνα, ο οποίος πήρε την θέση του Πάκο Λόπεθ.

Ο Μπραΐμ «ξεκλείδωσε» το λουκέτο

Η Γρανάδα, η οποία μπήκε με θράσος και έψαξε να αιφνιδιάσει την Ρεάλ, έχασε πολύ νωρίς τον τερματοφύλακά της, αφού ο Ραούλ Φερνάντεθ ένιωσε ενοχλήσεις στην πλάτη και έδωσε την θέση του στον Αντρέ Φερέιρα.

Αργά αλλά σταθερά, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του ρυθμού και απείλησαν την ανδαλουσιάνικη εστία με τον Ροντρίγκο, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν με φάουλ του Ζεράρ Γκουμπάου και προσπάθεια του Ραούλ Τορέντε που έφυγε ελάχιστα άουτ δίπλα από την εστία του Αντρέι Λούνιν.

Οι Μαδριλένοι ανέβασαν στροφές και, ουσιαστικά στην πρώτη τους επικίνδυνη προσπάθεια, κατάφεραν να προηγηθούν, όταν ο Τόνι Κρόος με καταπληκτική κάθετη πάσα βρήκε στην μικρή περιοχή τον Μπραΐμ Ντίαθ και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Φερέιρα για το 1-0 (26’).

Το γκολ του Μπραΐμ, ο οποίος έχει σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια όπου ξεκίνησε βασικός, επέτρεψε στην Ρεάλ να διαχειριστεί πιο άνετα το ματς, αγγίζουν το 2-0 στο 42’, όταν ύστερα από πάσα με τακουνάκι του Ντίαθ, ο Μπέλινγκχαμ έστειλε άουτ την μπάλα σε τετ - α - τετ με τον Φερέιρα.

Ο Ροντρίγκο έβαλε την σφραγίδα

Η Ρεάλ ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος με τον Λούκας Βάθκεθ αντί του Ντάνι Καρβαχάλ και αποφασισμένη να «τελειώσει» την υπόθεση νίκη, κάτι που κατάφερε με (ποιον άλλο;) τον Ροντρίγκο.

Στο 57’, Μπραΐμ και Χοσέλου συνδυάστηκαν ωραία, ο πρώτος σέρβιρε έτοιμο το γκολ στον Μπέλινγκχαμ, το σουτ του οποίου από κοντά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Φερέιρα, με τον Ροντρίγκο να παίρνει το ριμπάουντ και να φτάνει τα επτά γκολ και τις τέσσερις ασίστ στα τελευταία πέντε του παιχνίδια!

Οι Μαδριλένοι έψαξαν και ένα τρίτο γκολ, ο Φερέιρα έκανε μια εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Φεδερίκο Βαλβέρδε και ο αγώνας έληξε... σβηστός με μια ακόμα νίκη της ομάδας του Αντσελότι.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Λούνιν - Ντάνι Καρβαχάλ (46’ Λούκας Βάθκεθ), Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Μεντί - Βαλβέρδε, Κρόος, Μπέλινγκχαμ - Μπραΐμ Ντίαθ (88’ Νίκο Πας) - Χοσέλου (70’ Ντάνι Θεμπάγιος), Ροντρίγκο (85’ Γκονθάλο Γκαρθία).

Γρανάδα (Αλεξάντερ Μεδίνα): Ραούλ Φερνάντεθ (11’ λ. τρ. Αντρέ Φερέιρα) - Σάντσες, Μικέλ, Τορέντε, Νέβα - Μαναφά (63’ Πέτροβιτς), Σέρχιο Ρουίθ, Γκουμπάου, Θαραγόθα (83’ λ. τρ. Άλβαρο Φερνάντεθ) - Ουζούνι (63’ Βάισμαν), Μπογέ (83’ Πουέρτας).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα