Έντρικ: Το παιδί - θαύμα της Βραζιλίας μαθαίνει αγγλικά, ισπανικά και νοηματική πριν τη μετακόμισή του στη Ρεάλ

Έντρικ: Το παιδί - θαύμα της Βραζιλίας μαθαίνει αγγλικά, ισπανικά και νοηματική πριν τη μετακόμισή του στη Ρεάλ

Newsroom
Έντρικ

bet365

Ο κορυφαίος επιθετικός της Βραζιλίας, Έντρικ, εξήγησε γιατί μαθαίνει αγγλικά, ισπανικά και νοηματική γλώσσα πριν από την πολυαναμενόμενη μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 17χρονος Έντρικ, πρωταθλητής Βραζιλίας με την Παλμέιρας, ο οποίος έλαβε την πρώτη του κλήση στην Εθνική Βραζιλίας τον περασμένο μήνα, αφού εντυπωσίασε με την ομάδα της πατρίδας του, θα ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2024.

Αφού σημείωσε 165 γκολ σε 169 παιχνίδια σε επίπεδο νέων, συμπεριλαμβανομένων επτά στα επτά κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Νέων του Σάο Πάολο του 2022, η κίνησή του δεν προκάλεσε έκπληξη.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι λέγεται ότι πλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσης των 52 εκατομμυρίων λιρών μετά από μήνες εικασιών γύρω από το μέλλον του, με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι να ενδιαφέρονται επίσης.

Ο Έντρικ αναμένεται να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου τα επόμενα χρόνια, και μαζί με αυτό έρχεται η προσδοκία, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Μάλιστα, ο έφηβος συμμετέχει ήδη σε συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, συμμετείχε σε μια συνομιλία με τη βραζιλιάνικη εκπομπή Os Donos da Bola. Εθιξε μια σειρά από θέματα, συμπεριλαμβανομένης της απόφασής του να μάθει διάφορες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών και των ισπανικών, πριν πάει στη Μαδρίτη το επόμενο καλοκαίρι.Ο 17χρονος μαθαίνει μάλιστα και τη νοηματική γλώσσα.

«Είναι μια ιδέα που είχα πάντα. Μου αρέσει να επικοινωνώ με όλους όσους με συμπαθούν. Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούσαν να μιλήσουν μαζί μου, οπότε θα μπορούσα τουλάχιστον να κάνω την προσπάθεια», δήλωσε.

«Ξέρω ότι η εκμάθηση της νοηματικής γλώσσας θα μπορούσε να με βοηθήσει, όχι μεταξύ των παικτών, γιατί αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Η μητέρα μου με μεγάλωσε ως άνθρωπο με σεβασμό και πρέπει να το εκτιμώ αυτό. Πρέπει να προσπαθήσω να κάνω πράγματα για να βελτιωθώ ως άνθρωπος», πρόσθεσε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα