Λας Πάλμας - Μπαρτσελόνα: Έξαλλος ο αρχηγός των «καναρινιών» με το πέναλτι υπέρ του Γκουντογκάν

Newsroom
αρχηγός Λας Πάλμας

bet365

Τόσο ο προπονητής, όσο και ο αρχηγός της Λας Πάλμας διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το πέναλτι που δόθηκε στην Μπαρτσελόνα στην «εκπνοή» και της έδωσε τελικά τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Με πέναλτι - γκολ του Ιλκάι Γκιντογκάν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μπαρτσελόνα «απέδρασε» με νίκη - ανατροπή από την έδρα της Λας Πάλμας (2-1) και έμεινε μόνη τρίτη στην La Liga, στο -7 από την κορυφή.

Ο αρχηγός της Λας Πάλμας, Κιριάν Ροντρίγκες, καταφέρθηκε εναντίον του VAR για την απόφαση να δώσει το πέναλτι στην Μπάρτσα. «Θα σιωπήσω, δεν θα πω τι σκέφτομαι, ελπίζω να δώσουν όλα τα ηχητικά [από το VAR] από εδώ και πέρα γιατί δεν είναι φυσιολογικό», τόνισε συγκεκριμένα.

«Οι κανονισμοί θα πρέπει να είναι ίδιοι για όλους, σωστά; Και νομίζω ότι ο διαιτητής πρέπει να εμφανίζεται στην οθόνη όσο το δυνατόν λιγότερο. Όχι ότι παίζουν περισσότερο πρωταγωνιστικό ρόλο από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Ελπίζω ότι αυτές οι δύο ήττες δεν θα επιβαρύνουν το τέλος της σεζόν».

Η Λας Πάλμας έχει ήδη χάσει από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στις καθυστερήσεις πριν από την αλλαγή του χρόνου.

«Νιώθω λίγο θυμό και λίγη θλίψη», πρόσθεσε ο προπονητής της Λας Πάλμας, Γκαρθία Πιμιέντα. Ωστόσο, αρνήθηκε να κατηγορήσει τη διαιτησία. «Δεν μπορώ να κρίνω το πέναλτι. Αν ο διαιτητής δώσει ένα πέναλτι και το VAR δεν επέμβει, τότε είναι απλά ένα πέναλτι».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα