Γρανάδα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: «Δραπέτευσαν» από το «Λος Κάρμενες» οι Ροχιμπλάνκος

atletico

bet365

Η Ατλέτικο Μάδριτης έφυγε με το τρίποντο από το «Νουέβο Λος Κάρμενες», καθώς επικράτησε της Γρανάδα με 1-0 χάρη στο τέρμα του Μοράτα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης «δραπέτευσε» από το «Νουέβο Λος Κάρμενες», καθώς επικράτησε της Γρανάδα με 1-0 για την 21η αγωνιστική της La Liga, χάρη στο γκολ του Άλβαρο Μοράτα στο 54'.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε αν και δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, κατάφερε να πάρει υπερπολύτιμη νίκη στην έδρα της Γρανάδα. Η φάση του γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ξεκίνησε από τα δεξιά, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να βγάζει σέντρα ακριβείας στον Ισπανό φορ και εκείνος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 54ο λεπτό. Επτά λεπτά αργότερα, ο Σαούλ Νίγκεθ σκόραρε για το 2-0, αλλά μετά τον έλεγχο της φάσης από το VAR το τέρμα δεν μέτρησε

Στη συνέχεια η Γρανάδα ανέβασε ρυθμούς χάνοντας κλασικές ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ κάποια από αυτές και έφυγε με... άδεια τα χέρια από το ματς. Από την άλλη η Ατλέτικο, με αυτή τη νίκη επέστρεψε στην τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Η βαθμολογία:

la liga

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα