Ρεάλ Μαδρίτης: Πότε θα παίξουν ξανά οι Κουρτουά, Μιλιτάο και Αλάμπα;

Ρεάλ Μαδρίτης: Πότε θα παίξουν ξανά οι Κουρτουά, Μιλιτάο και Αλάμπα;

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Πότε θα παίξουν ξανά οι Κουρτουά, Μιλιτάο και Αλάμπα;

bet365

Οι μακροχρόνια τραυματίες παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα προλάβουν φυσικά το ντέρμπι με την Ατλέτικο, αλλά σύμφωνα με την «Marca» οι δύο εξ' αυτών θα επιστρέψουν στη δράση μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους τρεις μακροχρόνια τραυματίες της (Κουρτουά, Μιλιτάο και Αλάμπα) στο προσεχές ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης (04/02) αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Marca» η ανάρρωσή τους συνεχίζεται και υπολογίζεται τουλάχιστον δύο από αυτούς (ο Βέλγος πορτιέρε και ο Βραζιλιάνος αμυντικός) επιστρέψουν πριν το τέλος της σεζόν!

Αυτή τη στιγμή, η «βασίλισσα» παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή και λεπτομέρεια την πρόοδο της αποθεραπείας των τριών ποδοσφαιριστών. Ο Βέλγος τερματοφύλακας, που τραυματίστηκε στις 10 Αυγούστου και χειρουργήθηκε μια εβδομάδα αργότερα, έδειξε πριν από μερικές εβδομάδες αρκετές εικόνες στα social media στις οποίες φαίνεται να κάνει ασκήσεις ακόμα και με την μπάλα. Δείγμα της ταχύτητας με την οποία επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους.

Όπως διαβεβαίωσε πριν από το ταξίδι στη Λας Πάλμας ο Αντσελότι είναι προσεκτικός στην τελική ευθεία ανάρρωσης για τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας του και τον Μιλιτάο. Ο «Καρλέτο», ο οποίος εκείνη την περίοδο -των μαζικών τραυματισμών- είχε κάνει λόγο για κακή τύχη της ομάδας του (με τρεις χιαστούς την ίδια εβδομάδα), βλέπει τις πιθανές ημερομηνίες επιστροφής και για τους δύο.

Ερωτηθείς για την επιστροφή του Μιλιτάο, ο οποίος εθεάθη τακτικά πρόσφατα στο «Βαλντεμπέμπας», ο Ιταλός τεχνικός εκτιμά ότι μέσα σε λίγες εβδομάδες θα είναι δυνατό να δούμε πότε θα επιστρέψει ο Βραζιλιάνος διεθνής. «Σε αυτόν τον τύπο τραυματισμών, τα μέσα Φεβρουαρίου θα είναι έξι μήνες, από εκεί θα δούμε πώς νιώθει στο γήπεδο. Μετά από επτά ή οκτώ μήνες, μπορείτε να σκεφτείτε ότι θα επιστρέψει... », σχολίασε ο Αντσελότι.

Κάποιες πιθανές ημερομηνίες, που δίνει το ισπανικό Μέσο είναι στα μέσα Μαρτίου. Εκεί κινούνται οι εκτιμήσεις του συλλόγου τόσο για τον Μιλιτάο, όσο και για τον Κουρτουά. Ο Αλάμπα που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις 19 Δεκεμβρίου, έχει τεθεί ως στόχος να μπορέσει να ολοκληρώσει την preseason της «βασίλισσας» από τον ερχόμενο Ιούλιο. Για αυτόν, η σεζόν 2023-24 έχει τελειώσει.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα