Χετάφε: Το συγκινητικό γράμμα της κόρης του Νταμιάν Σουάρες

Χετάφε: Το συγκινητικό γράμμα της κόρης του Νταμιάν Σουάρες

Newsroom
νταμιάν σουάρεζ

bet365

Ο Ουρουγουανός μοιράστηκε στα κοινωνικά του δίκτυα το γράμμα που του έγραψε η 9χρονη κόρη του με αφορμή την αποχώρησή του από τη Χετάφε.

Ο Ντάμιαν Σουάρες έκλεισε το κεφάλαιο Χετάφε μετά από εννέα σεζόν. Ο αμυντικός αποχωρεί από την ισπανική ομάδα κι αφήνει πίσω του ένα μέρος με το οποίο θα είναι πάντα δεμένος. Η επόμενη περιπέτειά του θα είναι στη Μποταφόγκο. Η αποχώρηση από τη Χετάφε ήταν δύσκολη για τον ίδιο, αλλά και για την οικογένειά του, πλήρως εγκατεστημένη στην Ισπανία.

Ο Ουρουγουανός μοιράστηκε μέσω των social media μια συγκινητική επιστολή που του έγραψε η Καγιετάνα, μια από τις δύο κόρες του, με αφορμή τον αποχαιρετισμό του στη Χετάφε. «Σου γράφω αυτό το γράμμα για να καταλάβεις ότι είσαι ο καλύτερος πατέρας στον κόσμο και μην αμφιβάλλεις γιατί είσαι και θα είσαι πάντα. Ξέρω ότι δεν ήθελες να φύγεις από την ομάδα σου (Χετάφε) γιατί εκεί έχεις τους φίλους σου, με όσους είχες εμπειρίες, αστεία και πολλά άλλα πράγματα, αλλά η μοίρα μας έκανε να μετακομίσουμε και είναι πολύ δύσκολο μετά από πολλά χρόνια», ξεκινά το εννιάχρονο κορίτσι. «Ούτε εγώ ήθελα να χωριστώ από τους συμμαθητές μου, αλλά αν δουλεύεις σε πράγματα που πρέπει να αλλάξεις χώρες/πόλεις, αυτό πρέπει να κάνεις», συνεχίζει.

Και τελειώνει το κείμενο με μερικά ωραία λόγια για τονΝτάμιαν: «Να ξέρεις ότι είσαι ο καλύτερος πατέρας, γι' αυτό σε παρακαλώ μην αλλάξεις, ότι οι φίλοι και η οικογένειά σου σε βλέπουν υπέροχο όπως ακριβώς είσαι με τον σούπερ χαρακτήρα σου. Τα κατάφερες. Μια φανταστική οικογένεια και έχεις κάνει τα πάντα για τις κόρες σου, Καγιετάνα και Μαρτίνα. Σε αγαπάμε πολύ».

γράμμα

 

LA LIGA Τελευταία Νέα