Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Κουρτουά επέστρεψε στις προπονήσεις!

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Κουρτουά επέστρεψε στις προπονήσεις!

Νίκος Κικίδης
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Κουρτουά επέστρεψε στις προπονήσεις!

bet365

Με μια ευχάριστη προσθήκη διεξήχθη η τελευταία ομαδική προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Τιμπό Κουρτουά προπονήθηκε κανονικά και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Η ρήξη χιαστού που υπέστη μερικές μέρες πριν από την πρεμιέρα της φετινής σεζόν δεν έχει επιτρέψει στον Τιμπό Κουρτουά να υπερασπιστεί εδώ και μήνες την εστία της Ρεάλ, αλλά η επιστροφή φαίνεται πως πλέον δεν απέχει πολύ.

Όπως έγινε γνωστό, ο Βέλγος τερματοφύλακας πήρε κανονικά μέρος στην ομαδική προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης προλαβαίνοντας κατά πολύ τις αρχικές εκτιμήσεις, κατά τις οποίες είχαν εκφραστεί φόβοι πως θα μπορούσε να χάσει ολόκληρη τη σεζόν.

Πλέον ο 31χρονος φαίνεται πως διανύει το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, με τον Ουκρανό Αντρέι Λούνιν πάντως να έχει καλύψει εξαιρετικά το κενό του τη φετινή περίοδο.

Η επικείμενη επιστροφή του Κουρτουά σε συνδυασμό με την αγωνιστική ανάκαμψη του Λούνιν πάντως έχουν φέρει σε δύσκολη κατάσταση τον Κέπα, με τα ισπανικά Μέσα να κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση της Ρεάλ να μην τον αγοράσει από την Τσέλσι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα